Slavne osobe su sa svojim obožavateljima preko društvenih mreža Facebooka, Twittera i Instagrama poželjele sretnu Novu godinu. Većina poznatih je to učinila objavljujući svoju fotografiju uz prigodne čestitke.

Severina je objavila fotografiju u ogrtaču u igri sa sinom Aleksandrom. ”Plešite kao da vas nitko ne gleda, pjevajte kao da vas nitko ne čuje, volite kao da vam nitko nikad nije nanio bol, živite kao da je Raj na Zemlji”, napisala je Severina uz fotku.

Njezina kolegica Jelena Rozga je Novu čestitala fotografijom iz kade, dok je Maja Šuput to učinila objavljujući fotku u božićnom izdanju. Nina Badrić, Nataša Beklavac, Doris Pinčić i mnoge druge zvijezde su Novu čestitale preko društvenih mreža.

”Spremna da napustim 2014. tu… I mame se zabavljaju, zar ne..? Sretna vam svima bolja budućnost…!”, napisala je novopečena majka Nikolina Pišek.

Svjetske zvijezde su također na sličan način, ali s mnogo kreativnosti čestitale Novu. Kaley Couco, Reese Witherspoon, Mariah Carey, Britney Spears, Selena Gomez, Beyonce i mnogi drugi su svojim pratiteljima poželjeli sve najbolje u 2015-oj godini.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.