U sklopu loyality programau prodajnim lancima Bingo u vremenskom periodu od 01.10.2015.-31.11.2015. kupci su imali priliku ostvariti određene pogodnosti kupnjom Violeta double care pelena.

Predstavnica Violete Edita Salkanović i izvršni direktor za biznis operacije kompanije Bingo, Edin Ibrahimovićsu Županijskoj bolnici u Orašju na Odjel ginekologije i akušerstva u četvrtak 21.01.2016. donirali četiri krevetića za novorođenčad, priopćeno je.

”Ovo je druga u nizu dodjela krevetića, čija su sredstva prikupljena kroz program lojalnosti s našim partnerom Violetom. Sretni smo što na ovaj način možemo pružiti podršku lokalnoj zajednici i ovim putem pozivamo i druge da se uključe u ovakve aktivnosti”, rekao je Edin Ibrahimović.

Sva prikupljena sredstva su se donirala u svrhu kupnje krevetića, čime su Violeta i Bingo još jednom pokazali svoju društveno – socijalnu odgovornost.

Predstavnica Violete Edita Salkanović ovim putem je izjavila: ”Zahvalila bih se Bingu kao našem domaćem partneru s kojim smo uspjeli realizirati ovu donaciju kao i svima onima koji su sudjelovali u ovom događaju. Raduje nas činjenica da smo u mogućnosti pomoći na ovaj način i donirati sredstva onima kojima je to najpotrebnije. Smatram da je svako poduzeće dužno pomagati društvenim zajednicama radi uzajamne suradnje i sveukupnog zadovoljstva i napretka.”

Violeta i Bingo nastavljaju planirati ovakve humanitarne aktivnosti u budućnosti te na taj način pokazati brigu za društvo, priopćeno je.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.