Najveći modni događaj, 38.NIVEA BH Fashion Week, završio je sinoć revijama dizajnera Istoka Bratića, Marine Kosorić, Aide Vrabac Trnačević, Svjetlane Vuković Cece, Tijane Žunić kao i Wera Berto modnog brenda iz Turske.

Gosti su mogli uživati u fantastičnoj kolekciji “Alur De Devil” inspiranom kreacijama velike Coco Chanel od legendarnog dizajnera Istoka Bratića.

Nakon Istokove kolekcije gostima se predstavila Marina Kosorić, sa svojom kreacijom koja je isprepletna cvijetnim motivima. Upravo ti cvjetni motivi su zastupljeni u vidu printa na materijalu, ručno rađenih latica i cvjetova.

Kolekcija inspirirana bojama duge Aide Vrabac Trnačević, donijela je ovosezonskoj izdanju 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, raznobojnost i razdraganost. Duga, mnogima pruža osjećaj sreće pa tako da i ove večeri sreće u dvorani nije nedostajalo. Nakon Aidine kolekcije publici se predstavila i Svjetlana Vuković Ceca koja je sa svojom kolekcijom haljina za koju kaže da je namjenjena ženama koje su oslobođene od svih stega i tabua.

Specijalni gost na večeri, Tijana Žunić iz Srbije publici ovosezonskog 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo pokazala je kako se lako stvaraju klasični ali opet moderni krojevi, usput ukombinirani uz nezaobilaznu crnu i bijelu.

Kao šlag na torti, na pisti se predstavio i modni brend Werra Berto iz Turske koji je prvi put na ovom velikom i važnom modnom događaju, kao i Kajhan Turkoglu, dizajner, sa svojom kolekcijom proljeće/ljeto 2017. koja predstavlja paletu večernjih haljina obojenih romantičnim proljetnim bojama.

zatvaranje nivea fw 2017 2

Nakon revijalnog dijela gosti su uživali u After Partiju na kojem su mogli konzumirati pića iz vinskog podruma “Anđelić“, Vivije, Vitinke i Red Bulla.

U ovom modnom putovanju koji je trajavo od 27.04. – 29.04.2017. godine na pisti i prisutnima se se predstavili dizajneri i modne kuće PARADI COUTURE Ernade Mujić, ART BY TEA Tee Zubović, Marijeta Ferri, Anastasija Fashion, Deichmann, Modiana, Hrvatski kišobrani i Emir Medić. Svojim fantastičnim kreacijama izazivali su uzdahe, a nakon svakog defilea bili su nagrađeni velikim pljeskom.

Velika zahvala ide generalnom pokrovitelju renomiranom brednu “NIVEA” kao i mnogobrojnim partnerima i prijeteljima projekta.

38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo se održao u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora u BiH, a u izvršnoj produkciji agencije Abc Models Mgmt International koja pored ureda u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci ima svoje urede u Beogradu, Podgorici, Zagrebu, a tijekom ove godine otvara svoj ured i u Beču, stoji u priopćenju.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.