Ljubitelji mode i modnih trendova posljednje večeri najutjecajnijeg modnog događaja u BiH 33. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO uživali su isprofiliranim kolekcijama, originalnim krojevima, neobičnim kombinacijama materijala te nadasve jasnom tematikom.

Istok Bratić nas je novom kolekcijom uveo u bajkovitu priču glamura francuske mode. “Istok Coture” kolekcija izrađena je od najprestižnijih tkanina. Kreator je bio inspiriran ljubavlju zbog čega se kolekcija za predstojeću sezonu 2014./ 2015. i zove “IN LOVE AGAIN”. Istok koji već godinama važi za vrhunskog stilistu predstavio nam je svoju modnu priču za predstojeću sezonu. Pogledali smo neobične kombinacije materijala. Oduševljenje publike izazvali su asesoari od kovanog bakra Omara Krasnića, a detalji koji su dali poseban pečat ovoj kolekciji su čipka, biseri i kristali

Kreacije potpisa Svjetlane Vuković Cece za nadolazeću sezonu su profinjenije i strastvenije. Nova kolekcija ove umjetnice predvodi senzualnost, ženstvenost fatalnost i tajanstvenost. U ovoj kolekciji se pronalaze najviše haljine od kojih je svaka unikatna ili limitirana. Svaka haljina sa potpisom ove kreatorice ima svoju priču i viziju savršenog kroja koji svakoj dami pristaje.

VIP gošća iz Pariza Fadila Pamukčič Zečić predstavila je dvije kolekcije. “Rat, smrt, i bosanski ples” naziv je projekta predstavljenog svjetskoj modnoj javnosti proteklih mjeseci, a tijekom jučerašnjeg dana i uzvanicama 33. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO.

Nasime, Fadila Pamukčić Zečić kroz izložbu unikatnih eksponata na specifičan način podsjeća domaću, ali i svjetsku javnost da zločini silovanja u BiH ne smiju biti zaboravljeni, te da se počinitelji tih okrutnih djela moraju sudski procesuirati. Kolekcija “Rat, smrt, i bosanski ples” naziv je kolekcije koja nije još gotova a kojom će se ova kreatorica baviti i u budućnosti.

Drugi dio kolekcije ove vrhunske kreatorice koja se već 20 godina bavi modom i modnim dizajnom te ima vlastiti atelje u centru Parizu, bio je rezerviran za ekskluzivne toalete od najprofinjenijih materijala oplemenjenim ručnim radom. EDOR Creation za predstojeću sezonu predviđa trend strasti, slobode i nekonvencijalnosti.

Koliko jer ova uspješna Brčanka zaintrigirala, te svojim trudom i radom osvojila domaću te i svjetsku javnost dokazuje i činjenica da je je odmah poslije revije bakestage bio prepun onih koji su željeli čestitati ovoj uspješnoj Brčanki na sjajnoj kolekciji ali i onih koji su željeli kupiti ili rezervirati neke od modela Fadile Pamukčić Zečić…

Udruženje manekena i modnih kreatora te izvršna Modna agencija ABC MODELS bez greške su organizirali još jedan 33. NIVEA BH FASHION WEEK koji već nekoliko godina ima prefiks svjetskog kozmetičkog brenda NIVEA. Čelnici NIVEE spoznali su značaj BH FASHION WEEKA i sudjelujući u njemu i ove godine dali svoj doprinos u unapređenju bh. tekstilne industrije tako što su mladim modnim dizajnerima osigurali besplatno sudjelovanje.

Kolekcije modnih dizajnera tijekom proteklih dana pratile su i kolekcije obuće Office Shoes i Deichmann, a Orsay i Sportina bili su službeni modni brend press službe projekta.

Programski sadržaja 33. NIVEA BH FASHION WEEKA završen je zabavom na kojoj su se dugo razmjenjivali utisci, kontakti, ali i ostvarile nove suradnje.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.