Zarazna fuzija BodyJam stigla je u Mostar!

”Po prvi put na našim prostorima i to u našem gradu Mostaru s velikom časti predstavljamo jedan potpuno nov program koji je već zavladao svijetom. Program je već krenuo i u susjednoj nam Srbiji, gdje sam dobila tu čast da prenesem naučim i prenesem na Vas zaraznu fuziju BodyJam”, rekla je za moja.ba Ana Marić trenerica u City Spa centru.

bodyjam

BodyJam je jedan od ukupno dvanaest programa svjetski poznatih LES MILLS grupnih treninga čija baza  se nalazi u Auckland-u ( New Zeland), a njihova zadaća je stvoriti što veći broj ljudi koji vode zdrav život i koji su u dobroj formi, objasnila nam je Ana.

Moja.ba: Što je to BodyJam?

BodyJam je zarazna fuzija najnovijih plesnih stilova i najtoplijih novih zvukova koja stavlja naglasak na zabavu kao i na trošenje kalorija, objašnjava Ana.bodyjam2

”Ovaj dance program omogućuje sagorijevanje masti kao i svladavanje novih plesnih pokreta, uz to ćete uspjeti poboljšati koordinaciju, a da se istovremeno zabavite i budete dobro raspoloženi. Ukoliko obožavate urbane plesne pokrete koji Vas oslobađaju, BodyJam će Vam se zasigurno svidjeti. BodyJam je cardio trening koji spaja nove stilove sa novim ritmovima. Predstavlja spoj street dance-a, hip-hopa te latino plesa. Ovaj trening traje 55 minuta i omogućiti će Vam da sagorite čak više od 500 kalorija. Uz najnovije glazbene hitove poludjeti ćete za lako pamtljivim i jednostavnim koracima”, rekla je Ana dodajući kako će BodyJam držati osmijeh na licu, a kroz najnovije korake ovog urbanog plesa, će oblikovati vaše tijelo.

Vječito pitanje mojih vježbača je: Hoću li moći svladati korake??

”Naravno! BodyJam se zasniva na ponavljanju koraka, a sve što Vam je potrebno jeste da imate osnovni osjećaj za ritam i koordinaciju. I da obožavate ples!

 

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.