U “Punoj kući“, kultnoj obiteljskoj seriji koja se prikazivala od 1987. – 1995. godine, mala Michelle Tanner bila je prava zvijezda.

Neodoljivu Michelle glumile su blizanke Olsen, koje su nakon toga nastavile uspješnu glumačku i modnu karijeru, a danas su toliko bogate da su odbile glumiti u spin-offu serije koja ih je proslavila, a koja će s prikazivanjem krenuti krajem mjeseca, piše Index.

Tada vrlo mladim blizankama na setu nije bilo nimalo jednostavno glumiti malu Michelle, a kladimo se da ove tajne ne znaju ni najveći fanovi ove serije:

1. Curice su na snimanju nekih epizoda morale nositi umjetne zube. Kako su rasle, zubi su im se počeli razlikovati, a producenti nisu htjeli da gledatelji shvate kako Michelle glume blizanke.

2. Iz istog razloga na špici je dugo pisalo da Michelle glumi “Mary-Kate Ashley Olsen“, a ne Mary-Kate i Ashley Olsen.

3. Mala Michelle bila je zaista trendi. U seriji je nosila puno dizajnerske odjeće, čak i Chanel.

4. Blizanke su na tjedan promijenile i po 12 outfita zbog čega su 3 puta tjedno imale višesatne probe sa stilistima i krojačicama kako bi im sve stajalo kao saliveno.

5. Bob Saget, koji je glumio tatu male Michelle, bio je zaista pažljiv prema blizankama Olsen, čak im je osobno mijenjao pelene.

6. Ashley je ljevakinja, a Mary-Kate dešnjakinja pa Michelle nekad sve radi s lijevom, a nekad s desnom rukom…

7. Možda ste mislili da su Mary-Kate i Ashley jednojajčane blizanke, no to nije istina. Cure su dvojajčane blizanke.

8. Kad su cure malo porasle, producenti su htjeli dati stalni posao Mary-Kate i otpustiti Ashley, no John Stamos (ujak Jesse) je rekao kako ne dolazi u obzir da se blizanke razdvajaju.

9. Na snimanju, Ashley je bila zadužena za ozbiljnije scene dok je komedijašica Mary-Kate bila zadužena za humoristične scene.

10. Blizanke su dobile posao u seriji “Puna kuća” po kratkom postupku – bile su jedine bebe koje nisu plakale na audiciji.

puna kuca gif

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.