Udruženje građana ”Zajedno za naš grad“ službeno počinje sa radom u srijedu 16. rujna 2015.godine, u prostorijama koje su dobili na korištenje od grada i koje se nalaze u ulici Maršala Tita br. 154. Iste su renovirali i opremili uz pomoć donatora i vlastitih sredstava članica i članova.

”Naše Udruženje ima za cilj da pomogne svim socijalno ugroženim kategorijama stanovništva na područiju grada Mostara i okoline, prvenstveno samohranim majkama, siročadi, bolesnim i iznemoglim, osobama sa invaliditetom, obiteljima bez redovnih primanja i raseljenim osobama, bez obzira na njihovu nacijonalnu i vjersku pripadnost”, priopćilo je Udruženje ”Zajedno za naš grad”.

Rad Udruženja je baziran na prikupljanje novčanih i materijalnih sredstava putem humanitarnih akcija i podjele istih.

”Ovom prilikom pozivamo sve građane Mostara, koji su spremni uložiti svoje vrijeme i trud i volontirati u U.G. , kao i one građane kojima je potrebna naša pomoć, da se obrate u prostorije U.G. svakim danom u periodu od: 10:00 – 12:00h i 17:00 – 19:00 sati”, priopćilo je Udruženje građana ”Zajedno za naš grad“.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.