Voditi ljubav je u prirodi čovjeka, čak i po paklenim vrućinama. No, u vrućim ljetnim mjesecima seks zna biti naporan. Donosimo vam nekoliko savjeta za ljubavne aktivnosti.

Pazite što jedete i pijte dovoljno tekućine

Prvenstveno vrlo važno je paziti na prehranu jer i o tome ovisi koliko će nam biti vruće. Izbjegavajte masnu hranu i vruće juhe, radije jedite puno svježeg voća i povrća, recimo lubenice i naravno pijte puno tekućine. Najprimjerenija je voda, koju treba početi piti već od jutra da tijelo tijekom dana ima dovoljne zalihe. Ukoliko po najvećoj vrućini osjetite požudu i želite se seksati imajte kraj kreveta bocu vode ili komadiće voća.

Za vrijeme predigre ili seksa posebno imajte na umu da dovoljno pijete vode. Voda može začiniti vašu predigru tako da se međusobno polijevate vodom ili pustite da mašta radi za vas.

Izberite primjerno doba dana

Za seks je najprimjerenije jutro, kada sunce nije toliko jako. Ukoliko još niste na godišnjem sat navijte ranije te si priuštite dobar jutarnji seks. Seks u kasnijim večernjim satima je isto odličan izbor kada je sunce zašlo. Prozračite sobe kako bi prije akcije ušlo svježeg zraka te kako bi se prostorije rashladile. Ukoliko imate prostran balkon možete se seksati vani što će biti još uzbudljivije.

Iskoristite klima uređaje

Ukoliko doma imate klimu, seks i u najvrućim trenutcima u danu neće biti problem, samo morate paziti da ne pretjerate s prevelikom temperaturnom razlikom i kako se goli ne bi prehladili.

Seks i led

”Dodir leda s toplom kožom aktivira dio u živčanom sustavu odgovoran za seksualno uzbuđenje i erekciju”, kaže psiholog dr. Kevin Strang. Led će rasplamsati ljubavnu vatru ali i ohladiti zagrijana tijela.

Seks pod tušem

Opcija ‘seksa pod tušem’ ljeti uvijek dolazi u obzir! Najbolje je ako imate zastakljenu tuš kabinu, jer je u njoj najlakše manevrirati. Hladna voda rashladi staklo, pa zagrijanim pripijenim tijelima to najviše prija. Može proći i kada, ali tu je potrebno više pripreme. Treba pronaći optimalnu temperaturu vode, napraviti seksi sapunicu.

More

Uvijek je najlakše otići na more. Šum valova, koktel na plaži i mogućnost da se u svakom trenutku rashladite u slanoj vodi – olakšava pomisao na seks. U moru, na pijesku gdje puše povjetarac ili u rashlađenom apartmanu koji gleda na plažu – odaberite sami, jer izbora na moru imate na pretek. Jedino čega se trebate čuvati jeste po koji zalutali kamenčić na nezgodnom mjestu ili ribica kojoj ste prepriječili put morskim vratolomijama.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.