Sve zaljubenice u make-up trendove i besprijekoran izgled lica razveselit će radionice čuvenih bh beauty blogerica i savjeti vrhunskih vizažistica, koje vas očekuju u sklopu Blogermanie – eventa koji se ne propušta.

Kako se snaći u velikom izboru boja, teksturi sjenila, pudera i rumenila pitanje je koje muči mnoge dame. Usudili ste si priuštiti luksuzni korektor, no čini vam se da baš i ne radi ništa posebno na vašem licu? Odgovor na ovo i druga slična pitanja saznajte u utorak 07.04. od 16:00h – 20:00h, na 1. katu centra Mepas Malla.

Prepustite se stručnim rukama profesionalaca koje će vam podariti elegantan i glamurozan izgled, a ujedno udijeliti savjete koji će vam jamčiti stil koji pristaje upravo vama. Dopustite si, uz besplatno šminkanje intenzivniju igru kozmetičkim delicijama ili pak ‘prirodan’ izgled koji je miljenik mnogih žena.

Za vaš savršen izgled pobrinut će se kozmetika BOURJOIS, koja već dugi niz godina njeguje jedinstvenu ženstvenost i smjelost beauty trendova s Pariških ulica. Jednostavnost i olakšavanje šminkanja njene su glavne odrednice. Osjetite francuski duh na svojoj koži!

Kako bi i vaša kosa zablistala u punom sjaju prepustite se stručnom timu frizerskog salona Red Carpet2. Iskoristite priliku zasjati poput dive na crvenom tepihu i prošećite se našim centrom puni samouvjerenja.

Beauty blogerice moći će se opustiti u namještaju salona Elegant iz Mostara te se napuniti energijom uz energetsko piće Red Bull. Iz Red Bulla su pripremili dovoljne količine pića i za sve posjetitelje događaja.

Ne skrivajte svoje adute, već ih naglasite, njegujte, uživajte u njima i pokažite ih svijetu, priopćeno je iz Mepas Malla.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.