Pripadnice ljepšeg spola ukoliko želite ostvariti dugu i kvalitetnu vezu s Mostarcem evo na koje stvari trebate obratiti pozornost i koje stvari trebate tolerirati.

Tempo zavođenja kao kišna glista

Kada čujete od Mostarke za nekog momka da je rekla ‘gledamo se ima godina dana’ to je stvarno tako, ne zato što su neuhvatljive nego zato što tempo zavođenja Mostarca jednak tempu kišne gliste, stvarno, ali stvarno im treba vremena da poduzmu nešto. Prvo vas gledaju godinu dana, potom sva njegova ‘raja’ sazna da mu se sviđate, zatim vas oni nazivaju ‘njegovom malom’, a tek onda slijedi akcija željenog gospodina. Zaključak: Ako želite biti s Mostarcem u vezi prva stvar kojom se morate naoružati je strpljenje.

Igranje kladionice

Dnevna literatura svakog tipičnog Mostarca je ponuda gradske kladionice. Ukoliko želite opstati s njim u vezi morate ga tješiti svaki put kada ‘padne’ na Realu ili slušati kako mu je nedostajao ‘samo’ jedan par za dobitak od 100 KM.

‘Dobar sam ja s njim’

Dok ste na izlasku s Mostarcem ovo je fraza koju ćete čuti svaki put kada netko prođe i kaže mu ‘ćao ćao’. U većini slučajeva nakon što se javi nekom s kim je ‘dobar’, onda će reći ‘on vam ima to i to’. Nemojte misliti s kim kaže da je ‘dobar’ da se stvarno druži s njim, to je samo jedan od načina na koji vas želi impresionirati i ispasti što važniji u vašim očima. ‘Hakanje’ ili nalaženje mane svemu i svačemu sastavni je dio njegovog vokabulara kojim će vas također pokušati nasmijati i impresionirati. Svaka druga mu je ‘ta će on’, ‘vidi mu glave’, no ipak ako želite opstati u vezi s Mostarcem, slatko se nasmijte na ‘foru’ koju je iskoristio bezbroj puta do sada.

Kava

Kave su dugotrajni ritualni koje Mostarci ne preskaču i za koje jednostavno morate imati vremena. Kada vam dogovori kavu, obavezno naručite kavu, jer ako bilo što drugo naručite neće mu biti drago. Naručivanje gustog soka uz kavu smatrati će neukusnim pretjerivanjem.

Čari seksualnog života upoznati ćete u automobilu

Svoje seksualno umijeće Mostarac će vam pokazati u automobilu na poznatim gradskim ‘fukodromima’ ispod stadiona, na jezeru, ispod Bijelog Brijega, na Humu i slično. Inače bi vam svoje zavodničke seksualne čari pokazao u stanu kojeg posjeduje, ‘ali mu je ključ od stana kod prijatelja’ (čitaj između redova, živi s majkom, ocem, babom, djedom i petero braće i sestara.) Naravno, obavezno poslije seksualnog čina, svi njegovi prijatelji će znati da ste bili skupa, jer kako kažu ‘Mostarac svrši tek onda kada na kavi ispriča raji da je ‘povalio’ neku’.

Na ljetovanje idete u Makarsku i nema dalje

Odavno je poznato da Mostarci na ljetovanje idu u Makarsku i s tim se morate pomiriti. Ako želite negdje dalje otići, to ćete vrlo teško postići jer su Mostarci u Makarskoj svoj na svome i neće to uskoro mijenjat

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.