Jamie Dornan i Dakota Johnson se vraćaju kao Christian Grey i Anastasia Steele u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svjetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Poslije velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 milijuna dolara širom svijeta, novi nastavak stiže u veljači 2017. godine i poziva vas da se prepustite nečemu za nijansu mračnijem.

Kad povrijeđeni Christian Grey pokuša namamiti opreznu Anu Steele ponovo u svoj život, ona će zahtijevati novi dogovor prije nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade povjerenje i stabilnost, mračne figure iz Christianove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcotei Eric Johnson.

„Pedeset nijansi – Mračnije“ režira James Foley („Strah“, „Kuća od karata“), a producenti su ponovo Michael De Luca, Dana Brunettii Marcus Viscidi, kao i E.L. James, koja je i napisala ovaj blockbuster serijal. Scenarij je napisao Niall Leonard prema romanu E L James.

 

Režija:  James Foley

Uloge:                  Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Jennifer

Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini,

Bella Heathcote i Kim Basinger i Marcia Gay Harden

Žanr:                     Drama

Scenarij:              Niall Leonard

Zasnovano na romanu – E L James

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.