Pred nama je najiščekivaniji 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom gdje će vodeći BH dizajneri i noviteti bh. modne scene predstaviti svoje nove kolekcije.

Svečano otvorenje 36.Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo pripalo je Marku Feheru, bh.modnom dizajneru koji dolazi iz Banja Luke, a koji je sa svojih 25 godinu uspio da pokori svjetsku modnu scenu. Njegovo ime možemo vidjeti u svjetskim modnim časopisima poput Britanskog Voga, Glamura- najpoznatijeg japanskog i španskog modnog portala kao i u mnogim drugim svjetskim i regionalnim medijima.

Na dan 02. travnja Marko Feher najpoznatiji i najproduktivniji BH dizajner otvara najveću modnu manifestaciju 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo u Porsche Sarajevo-salon Audi.

marko feher snimanje

Kolekcija nosi naziv ”Persepolis” . Marko Feher prije rujanskog London Fashion Week-a prezentirati će svoju kolekciju samo kod nas na 36. Nivea BH Fashion Week-a.

Kako Marko kaže : ”Kolekcija ‘Persepolis’ je inspirirana promjenama, buntom, punk pokretom, inovacijom. Ova kolekcija je dosta drugačija od svih ostalih, bazira se na inovaciji i tretiranju materijala, također i na upotrebi nekih boja koje do sada nisu korištene.”

Publika od Marka očekuje najbolje, dostojno svjetske scene, a da je Marko jedan od dizajnera koji istinski pripadaju svjetskoj sceni, potvrdio je i poziv na London Fashion Week, ali i prijem na najprestižniji koledž u svijetu ‘Central Saint Martins‘, koji su pohađala najveća svjetska imena mode, kao Alexander Mc Queen, Stella Mc Cartney, John Galliano i mnogi drugi… Marko Feher je bio pobjednik prve generacije ”Perwoll New Generation”, a od tada svjedočimo velikom uspjehu i velikom uticaju i promjenama ne samo na BH modnoj sceni, usudili bi se reći i na svjetskoj sceni.

Istu večer na programu su renomirani dizajner i kostimograf iz Düsseldorfa Emir Medić. Emir je rodom iz Doboja ali svoju karijeru gradi u Njemačkoj. Svoje iskustvo gradio je u Parizu sa poznatim Bernhardom Willhelmom, navodi se u priopćenju.

Pored Emira, u sezoni proljeće-ljeto 2016. XYZ Premium Fashion Store donosi vam jedinstveno modno putovanje po svačijem ukusu i za svaki stil. Nezavisno njegujete li ulični ili elegantni stil, XYZ nudi vam bezbroj brendova, kojim možete postiči savršen izgled.

Zahvaljujući pozivu organizatora agencije ABC MODELS, UMAH-Udruzenje manekena Hrvatske predstavit će nove kolekcije hrvatskih dizajnera.
Hrvatska večer mode” pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Hrvatske održat će se istu noć gdje će se u sklopu nje predstaviti :

1. Boris Banović,

boris Banovic

2. Ana Milani by Wedding City,

3. Modna kuća  Kotka – je nosilac priznanja Hrvatske gospodarske komore ”Hrvatska kvaliteta”.

brand Kotka modeli

4. PRETA design by Petra Premor novi je modni brend, kojeg karakteriziraju profinjeni i vizuelno atraktivni krojevi zavodljivih i ženstvenih haljina koje će vas zasigurno impresionirati svojom elegancijom.

5. Martina Kuzlić mlada dizajnerica koja svojim dizajnom i izradom kolekcija vjenčanica oduševljava publiku i modne kritičare na mnogobrojnim revijama.

Kreacije hrvatskih modnih dizajnera upotpunit će nakit branda ”For Ladies Handmade” mlade dizajnerice Roberte Krajnović.

Dok je za make up izgled hrvatskih manekena i manekenki zadužen Red Lips Make Up studio, priopćeno je.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.