Grudi žena su starije od njih samih Naime, studija pokazala objavljena u časopisu Genome Biology je pokazala da tkivo na grudima brže stari od ostatka tijela. Zbog toga je grudima potrebna posebna njega. Donosimo nekoliko savjeta kojih se trebate pridržavati kako bi vaše grudi izgledale što mlađe i zanosnije.

Tkivo oko grudi se mijenja tijekom trudnoće i tijekom mjesečnice. Također se koža oko grudi s vremenom opušta, pa grudi ”spadnu”. Kako bi imali što ljepše i mlađe grudi potrebno ih je redovito hidratizirati. Najbolju hidratizaciju pružiti će vam kreme i ulja poput kokosovog ulja.

Kako bi vaše grudi što bolje izgledale potrebno je da imaju ”pravu podršku”. Sportski grudnjak idealno je rješenje, ako ne želite nositi čvrsti grudnjak. Daje isti efekt kao i spomenuti grudnjak, a možete ga nositi po kući ili dok vježbate. On će omogućiti da tijelo i grudi stoje u ispravnom položaju tijekom dana.

Pravi odabir grudnjaka ima ozbiljan utjecaj na izgled vaših grudi. Potrebno je da ne bude premal, kao ni prevelik, te da mu se naramenice ne urežu u tijelo. Na leđima ne smije stajati ni previsoko od razine grudi, kao ni niže.

Tjelovježba je iznimno bitna za izgled grudi. Trenirajte prsne mišiće, a ne zaboravite ni uspravno držanje koje je jako bitno za izgled grudi.

Kako bi zaštiti grudi od starenja i tijekom zimskog razdoblja ih mažite kremom za sunčanje. Akne koje se pojavljuju na dekolteu nemojte istiskati nego ih tretirajte blagim sredstvima. Ukoliko ih budete istiskali postoji mogućnost da vam ostanu ožiljci. Također, nikako nemojte zaboraviti redovito provjeravati imate li na grudima kvržica ili čudnih iscjedaka.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.