Sinoć je druženjem u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu na Rondou u Mostaru predstavljen prvi katalog u kojem su okupljeni radovi kreARTivaca koje ćete i pronaći u ovom dućanu.

Ono što katalog izdvaja od ostalih jeste činjenica da je ručno izrađen, a fotografije u njemu će vas provesti kroz jesen kakvu ju vide bh.kreARTivci. Svaka fotografija unutar kataloga predstavlja jednog kreARTivca, a rekviziti korišteni na fotografijama odgovaraju jesenskoj tematici.

Katalog će biti i sredinom narednog tjedna dostupan i online svima za pregledavanje, a do tada ga možete naći u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu.

”Naš mali tim se uvijek trudi napraviti nešto novo kroz što ćemo radove ovih sjajnih ljudi predstaviti javnosti na što zanimljiviji način. Tako smo došli na ideju kataloga, a obzirom na cijeli naš koncept koji promovira domaće ljude koji se bave ručnom izradom odjeće i modnih dodataka, odlučili smo i mi sami, ručno izraditi katalog za njih. Sudeći po reakcijama naših posjetitelja sinoć, katalog je doživio uspjeh i jedva čekamo sredinu narednog tjedna da ga predstavimo u printanim medijima, kao i online kako bi bio dostupan svima za pregledavanje”, rekli su predstavnici MODAMO koncepta.

Kreativka Marijana Vidović koja stoji iza ručno izrađenog nakita poznatog pod imenom MarijanaJewelry Bella Donna, također je predstavljena u katalogu kreARTivca.

”Vjerujem da je ideja izrade unikatnog nakita čučala u meni čitav život. Znala sam da želim nešto stvarati prema svom ukusu, a teško sam to mogla igdje naći ili kupiti. I doslovno sam jedno jutro ustala i rekla ”danas počinjem”. Htjela sam raditi poseban i glamurozan nakit kakav još nije viđen i to je ideja koja me i danas vodi. Proces izrade nakita ponekad traje danima, ovisno od toga koliko je kompliciran komad, zahtjeva li neke posebne metode i slično.

Nakit koji izrađujem plod je inspiracije iz svakodnevnog života, ali i iz svijeta mode i poznatih, ponekad inspiracija izvire iz prigode za koju pripremam nakit. U svakom slučaju, puštam mašti na volju i to se dosad pokazalo najboljim”, rekla je Marijana.

Marijana za izradu koristi različite materijale: cirkone, bisere, razne vrste perli, plastiku, nehrđajuće metalne kovine, poludrago kamenje, tirkiz, te pleksiglas. Dodala je kako koristi materijale koji omogućavaju  dugotrajnije postojanje jedinstvenog nakita.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.