Zdrav sjaj ženi daje samopouzdanje. Lancôme je to jednostavno zapažanje, koje podupiru očekivanja žena iz svih krajeva svijeta, iskoristio kao polazišnu točku u traganju za načinom kako postići zdrav sjaj.

Dva najvažnija elementa koja utječu na skladnost lica su boja i tekstura usana. Njega usana je neophodna. Laboratoriji Lancôme stoga su ispitali kako se uz tonove kože 2902 ispitanice bojom usana postiže zdrav sjaj te su došli do zaključka da je za zdrav, blistav sjaj koji oživljava ten lica prirodnu boju usana dovoljno pojačati samo jednim tonom. Tako je rođen Shine Lover, ruž za usne koji ih istovremeno štiti i uljepšava i to u jednakoj mjeri.

Sve nijanse ruža za usne Shine Lover stvorene su s jednim ciljem – usnama osigurati zdrav sjaj. Od žarko ružičastih i fuksija pa sve do nježnih bež nijansi, svaka nijansa ima intenzivan, blistavi sjaj. Prozračnost je još jedna od odlika ove linije. Svaka se nijansa stapa s prirodnom bojom usana, trenutačno obasjavajući ten lica.

No blistav ten nije jedino zbog čega se žena osjeća lijepom, već je važno i da ostane vjerna sebi i autentična, a upravo to postići će s nijansom koja će joj svaki trenutak učiniti ljepšim.

BLISTAVE BOJE

Tajna blistavog sjaja ovih nijansi leži u kombinaciji obojenih svjetlucavih pigmenata i baze koja propušta svjetlost. Upravo taj spoj daje živost prelijepim prozračnim nijansama ružičaste i crvene. Dok bijeli svjetlucavi pigmenti smanjuju intenzitet boje, obojeni pigmenti u kombinaciji s prozirnom bazom boji daju dubinski sjaj.

Nijanse ruževa za usne Shine Lover pršte od boje i sjaja, stvarajući efekt ugriza najzamamniji od svih i ostavljajući istinski dojam zdravoga sjaja! Nazivi nijansi odraz su svih razina osobnosti Lancômeove žene: jedinstvena i uzvišena, ali pomalo nestašna. Teško je odlučiti koju prvo izabrati…

3 nijanse koje morate imati

340 French Sourire: živahna, neobuzdana i blistava ružičasta.

357 Fuchsia in Paris: svjetlucava, blistava fuksija.

354 Inattendue: besprijekorno blistava nijansa ružina drva.

6 nijansi koje će zadovoljiti svaku želju

 

212 Twisted Beige: boja kože s daškom ružičaste kojim se postiže efekt ugriza.

136 Amuse-bouche: zamamna narančasta nijansa blistavog sjaja.

323 Effortless Pink: vrlo nosiva i jednostavna nijansa ružičaste.

314 Spontanée: ružičasta nijansa poput pudera koja će obasjati lice.

346 Electrisante: ružičasta nijansa neonskoga sjaja.

120 Ô my rouge: očaravajuće blistava crvena poput trešnje.

RUŽEVI KOJI USNE ČINE LJEPŠIMA

Suhe i ispucale usne nezdravoga izgleda djeluju beživotno i narušavaju sklad boja s tenom lica. Stoga je njega usana prvi korak ka zdravome sjaju: vlažnost, sjaj i mekoća nezaobilazne su kad govorimo o lijepim usnama*.

Zahvaljujući kombinaciji aktivnih sastojaka koji vlaže i hrane kožu, čineći usne ljepšima, ruževi za usne Shine Lover s teksturom poput balzama tijekom čitavoga dana usnama pružaju hidrataciju te ih obnavljaju i čine mekšima.

  • Aktivni sastojak koji vlaži kožu usana, hijaluronska kiselina: prodire u površinske slojeve epiderme, a njezine molekule na sebe vežu vodu i jamče intenzivnu osmosatnu hidrataciju.
  • Aktivni sastojak koji hrani kožu usana, ružino ulje: bogato esencijalnim masnim kiselinama poput linolenske kiseline, hrani kožu, čini je mekšom i ima dugotrajno umirujuće djelovanje.
  • Zaštitni gel: tradicionalni sastojak balzama za usne, stvara zaštitnu barijeru koja usne štiti od štetnih vanjskih utjecaja istovremeno čuvajući dubinsku vlagu.

Formula prepuna aktivnih sastojaka za njegu kože usana jamči najblistaviji osmijeh.

Bogata, raskošna tekstura koja se ugodno topi u dodiru s usnama.

Sjaj koji ten čini blistavim i sjajnim.

Diskretan miris ruže i ljubičice.

REVOLUCIONARNI SJAJ

Onoga trenutka kad ga ugledate, svjesni ste da je Shine Lover ruž za usne kojemu nema premca. Obavijen blistavim sjajem s navlakom poput najelegantnijeg i najfinijeg srebra. Ovo besprijekorno, blistavo ruho izraz je optimizma i svakoj nijansi dopušta da pokaže sav svoj sjaj.

TERAPIJA BOJOM

Svi znamo da je smijeh najbolji lijek pa je kampanja ruževa za usne Shine Lover oda životnoj radosti ispjevana žarkim bojama. Tko su zaštitna lica kampanje? Dvije ikone radosti i ljepote nove generacije, žene slobodnoga duha i spontanoga šarma: Lupita Nyong’o i Lily Collins.

U središtu kontrasta između žarke žute boje sjemena anisa i intenzivne boje fuksije neobuzdana je radost nasmijane Lupite Nyong’o! Lupita blista u haljini koju je dizajnirao Giambattista Valli, a fotograf Alexi Lubomirski svojim je objektivom zabilježio ovaj trenutak gotovo opipljive ljupkosti u kojemu je radost jedino što postoji. Na njezinim je usnama nijansa Fuchsia in Paris.

Lily nosi rasplesanu ružičastu haljinu koja ističe intenzitet žućkasto-crvene pozadine otvarajući nam vrata carstva tople, blistave boje. Fotografi Mert & Marcus zabilježili su bezbrižnu radost Lilly Collins. Na njezinim je usnama nijansa French Sourire.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.