Internacionalni brend NIVEA je mladu i uspješnu Ines Jovanović, odabrao za zaštitno lice modnog događaja NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO za 2014. godinu.

”Kada Vas za zaštitno lice odabere NIVEA, prepoznata kao vrhunski brend širom svijeta, naravno da je osjećaj predivan. Presretna sam i predivno se osjećam kao zaštitno lice vrhunskog brenda i modnog događaja”, rekla je Ines.

Ines je u sklopu kampanje surađivala s dizajnerom Makom Feherom za kojeg je rekla da je divna, mlada, kreativna, talentirana i zaista pozitivna osoba, s kojom je predivno surađivati.

”Snimanje je prošlo bez imalo napora. Kompletna ekipa na snimanju je bila odlična. Koristim ovu priliku da se zahvalim Marku Feheru, fotografu Saši Savičiću, frizeru Peđi Matkoviću te dragoj Lenki Keleman koja nam je ustupila studio za snimanje ove kampanje”, rekla je Ines.

Ines još uvijek idem u srednju školu i zadovoljna je dosadašnjim tijekom.

”Sva moja dosadašnja iskustva, od samog početka, bila su izuzetno lijepa i pozitivna. Za dvije godine, nosila sam revije Amine Hasanbegović na Montenegro Fashion Week, te revije domaćih i inozemnih modnih dizajnera: Emine Husedžinović, Haad-a, Istok Bratić, Marine Kosorić, Barbara Kos, Blanke Zgonjanin, Marije Perić, Aida Vrabac Trnačević, Svjetlane Vuković Cece, crnogorske dizajnerice Marine Banović, turskog dizajnera Murat Kesser, Andrea Zvono iz Dubrovnika i mnogobrojne druge.
Od modnih kuća radila sam revije, a za neke od njih editorijale i photo session, među kojima bih istakla odličnu suradnju s modnom kućom Carmen Line, Nerzz, Danial’s, A la mode, te inozemne brendove poput Mona, Tally Weijl, Modiana, New Yorker, Deichman i dr…. Zbog školskih obaveza propustila sam da radim revije na Istanbul Fashion Week koji se nedavno završio, te editorijal za jedan londonski online magazin. Ipak sada mi je prioritet da uspješno završim srednju školu, da se upišem na fakultet a poslovnih prilika će sigurno biti” rekla je Ines.

Ines planira završiti srednju školu i upisati fakultet, jer joj je obrazovanje na prvom mjestu.
”A što se tiče modelinga, veselim se suradnji s modnom dizajnericom Eminom Husedžinović i fotografom Ensad Adilović Kinez, jer ću uskoro snimati editorijal njene nove zimske kolekcije pod nazivom „All You need is love“, a koja će biti prezentirana na 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo. Zatim, predstoji mi snimanje za Ceca Fashion. A u novembru me čeka snimanje s talijanskim fotografom za “lookbook” modne dizajnerice Amine Hasanbegović. Ima tu i inozemnih planova, ali više volim da uživam u ovom trenutku”, rekla je Ines.

S obzirom koliko je dobar izgled bitan u modelingu, Ines vodi računa o ishrani i načinu života. ”Svoju vitku liniju održavam raznim treninzima, ali je ishrana u biti najvažnija. Dnevno pijem dosta vode i jedem raznovrsnu i zdravu hranu. Mnogo volim jesti ribu, voće i povrće”, rekla je Ines.

Povodom predstojećeg modnog događaja 33. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, u tijeku je online casting na koji se sve zainteresirane djevojke i muškarce od 16 – 24 godine mogu prijaviti u inbox na FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila na: abc.models.info@gmail.com.

Rok za prijavu je 31.10.2014 godine.

Najboljima će se, pružiti prilika da rade revije na bh. tjednu mode u studenom 2014. godine, ali i mogućnost da se predstave inozemnim modnim skautima koji dolaze iz Francuske, Turske, Italije i Kine.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.