Žene će i ove godine na Dan žena imati priliku nabaviti sebi, svojoj majci, sestri, prijateljici… unikatan i ručno izrađen dar.

Na prvom katu Mepas Malla od devet do 21 sat, 07. ožujka članovi Udruge ‘Moje zlatne ruke’ predstaviti će svoje radove koje su marljivo izrađivale vrijedne ruke kreativaca.

Ručno izrađeni radovi su posebno iskustvo, kupujete li ih za sebe ili kao poklon dragim osobama, posjedovati unikatno rađen rad je pitanje lifestylea. Jedinstveni, originalni i rukom rađeni proizvodi nose veliku vrijednost, jer je osoba koja ih je radila u njih unijela svoj duh, energiju i kreativnu maštu. Svaki predmet koji će se naći na izložbi je protkan pažnjom, a iza svakog rada stoji veliki trud, ljubav i umjetnost kojima vrijedne zlatne ruke djeci žele izmamiti ‘zlatni’ osmijeh na vašim licima.

Kao i ranije na izložbi će se moći naći različite rukotvorine od nakita, torbi prirodnih preparata i decoupage-a. No kako ne bi previše pričali o tome i sami posjetite sajam i nađite za sebe i svoje najbliže unikatne darove.

 

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.