Članovi “Bh. Eurosong” tima danas su u starom gradu Ostrožcu kod Cazina počeli snimanje spota za pjesmu “Ljubav je” kojom će BiH predstavljati na ovom natjecanju.

Spot će biti snimljen na bosanskom i engleskom jeziku, a redatelj je Vedad Jašarević. Svi članovi ekipe su oduševljeni lokacijom i ambijentom krajiškog bisera, starog ostrožačkog grada.

”Ovo je zasigurno jedna od najljepših lokacija u našoj zemlji, a i šire u regiji. Ima nevjerojatnu priču, povijesnu pozadinu i mislim da će se sjajno uklopiti u pjesmu”, kazao je Fuad Backović Deen.

Spot bi premijerno trebao biti prikazan polovinom travnja.

Dalal Midhat-Talakić naglasila je da je ostalo još dosta toga da se uradi, kao što su vokalne i koreografske probe, ali i nastupi u BiH i regiji.

Ana Rucner je istaknula kako je pjesma “Ljubav je” lijepa, da za nju predstavlja veliki izazov i da je sretna što će biti dio bh. tima na ovogodišnjem Eurosongu.

Dalal & Deen feat. Ana Rucner & Jala sa pjesmom “Ljubav je“, autora Almira Ajanovića, nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri 10. svibnja.

Ekranizacija pjesme predstavnice BiH na ovogodisnjem ESC je u toku ☺ i bit ce zaista vrhunski!!!

Posted by Fuad Backović Deen on 4. travnja 2016

 

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.