Županijsko natjecanje iz poznavanja bosanskog jezika i književnosti za srednje škole održano je u subotu u Karađoz – begovoj Medresi u Mostaru.

Na natjecanju je sudjelovalo 10 ekipa, a testirala se gramatika, pravopis i književnost.

Pobjednik natjecanja je ekipa iz Karađoz – begove Medrese, drugoplasirana ekipa je II. gimnazija iz Mostara, a trećeplasirana ekipa je Mašinsko – saobraćajne škole, takoder iz Mostara.

U ime organizatora, natjecatelje su pozdravili Sabaha Bijedić iz Pedagoškog zavod Hercegovačko neretvanske županije, ravnatelj Medrese Aid Tulek i koordinatorica Lokalnog tima Asocijacije srednjoškolaca u BiH Emina Kapetanović.

”Trenutno radimo projekt Debata sa Civitasom, zatim nam je u planu održati natjecanja iz hrvatskog i engleskog jezika početkom sljedeće godine, te radit ćemo brojne ulične akcije na području Grada”, rekao je suradnik za odnose sa medijima Marko Mlikota.

Organizatori su izrazili nadu da ovo natjecanje postane tradicionalno i da se održava svake godine, saopćeno je iz Asocijacije srednjoškolaca BiH – Lokalnog tima Mostar.

 

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.