Još uvijek nije sigurno hoće li Mostarci imati priliku uživati u filmu ”Pedeset nijansi sive”. Naime, kako je za Bljesak.info rečeno iz multipleksa Cinestar Mostar pregovori s distributerom za prikazivanje ovog filma još traju.

”Budući da su pregovori s distributerom oko prikazivanja filma ”Pedeset nijansi sive” u CineStaru Mostar i Bihać još uvijek u tijeku, za sada još nemamo potvrđene informacije o prikazivanja ovog filma u navedenim kinima. Kada pregovori završe, službene i potvrđene informacije biti će objavljene na našoj web stranici”, rekla je za Bljesak.info Ivana Rajić upraviteljica multipleksa CineStar Mostar.

Dok se ne završe pregovori za prikazivanje filma u Mostaru i Bihaću, za sada je sigurno da će film biti prikazan u Sarajevu i Zenici.

Premijera u BiH 11. veljače

”Za film “Pedeset nijansi sive” je u pretprodaji prodano senzacionalnih 2.75 milijuna karata u 39 zemalja svijeta. U našoj zemlji vlada pomama za kartama za premijeru ovog naslova, te shodno tome distributerska kuća Una film kontinuirano dogovara dodatne projekcije u bh. kinima. Podsjećamo, da ovaj film stiže na redovne repertoare naših kina 12. veljače, a premijerne projekcije su zakazane za 11. veljače u multipleksima Cinema City Sarajevo i Ekran Zenica”, priopćeno je iz Una filma.

Njemačka je vodeće tržište sa preko 450.000 unaprijed prodanih karata. Oliver Fock, direktor Cinestara je rekao: ”Pretprodaja karata je senzacionalna i bez presedana. Nikad ranije nismo imali veću prodaju karata unaprijed za neki film.”

Velika Britanija, Francuska, Australija i Novi Zeland su također uspješna tržišta sa preko 500.000 prodanih karata.

U Velikoj Britaniji, Empire Cinemas kaže da je film već najprodavaniji ikad film u pretprodaji. Jedno od njihovih kina je već potpuno rasprodano za prvi vikend prikazivanja.

”Pedeset nijansi sive” i dalje ruši naše rekorde jer je najprodavaniji film i to toliko prije početka kino distribucije. Do danas, za ovaj film je već prodano više karata nego za prvi vikend prikazivanja filmova ‘Vitez tame’, ‘Osvetnici’, ‘Mama Mia’ i ‘Avatar”, rekao je Justin Ribbons direktor Empire Cinemas.

Ljubavna drama protkana seks scenama

Film ”Pedeset nijansi sive” nastao je po knjizi E.L. James koja je postala bestseller u kratkom vremenskom roku. Glavne uloge u filmu imaju Jamie Dornan i Dakota Johnson, a u njemu igraju i Jennifer Ehle, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Max Martini, Eloise Mumford, Dylan Neal, Rita Ora, Victor Rasuk, te Callum Keith Rennie.

Film kao i knjiga dignuli su veliku prašinu zbog provokativnih scena seksa. Navodno od 100 minuta filma, 20 minuta su čiste scene seksa.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.