Poznata  mostarska edukatorica u svijetu kozmetike i vlasnica Akademije Allure, Tatjana Ivanković donijela nam je impresije sa najprestižnije svjetske edukacije u svijetu permanentne šminke, gdje je pohađala masterclass za microblading i permanent make up.

Masterclass je održan u Beogradu u hotelu Holiday In, a Tatjana je sa sobom donijela prvi masterclass certifikat u Hercegovini u navedenoj oblasti.

O tom visoko rangiranom događaju,govore velika svjetska imena u svijetu permanentne šminke, poput Adia Schendlera, Ine Bennoun, Sviatoslava Otchenasha i naravno slavnog Branka Babića.

U zabavnom dijelu programa su se pojavila također velika imena, Paris Hilton, Alen Delon, Ivana Peters, Ceca Ražnatović i mnoge druge poznate zvijezde.

Tatjana nam kaže da ima u planu u Mostar donijeti još noviteta iz svijeta ljepote koji će se po prvi put pojaviti na našem tržištu, ali o tome će kaže kad realizacija bude pri kraju. Trenutno priprema seriju škola i edukacija za japansko iscrtavanje obrva (microblading), make up školu i tečajeve za nadogradnju noktiju.


 

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.