Optika Optotim Vam i ovaj put u suradnji sa uvijek inovativnim Ray Banom nudi brojne pogodnosti u periodu od 20.07.2015. do 01.09.2015.

Uz velik izbor aktualnih i najnovijih modela Ray Ban naočala Optika Optotim  Vam nudi 20% popusta na sve modele sunčanih naočala ovog planetarno popularnog brenda. Za svaki kupljeni model sunčanih naočala Ray Ban, kupci će dobiti brojna poklon iznenađenja i istovremeno sudjelovati u bogatoj nagradnoj igri koju organizira Optika OPTOTIM.

optotimrayban500px

Ray Ban je najpoznatiji i najprodavaniji brend u svijetu naočala koji Vam i ove sezone nudi mnoštvo inovacija. Nepogrešiv stil naočala Ray Ban nikada se nije prestao pomlađivati, a da se zapravo nije promijenio od 1937. godine. Svjetski lider među naočalama sinonim je jedinstvenog stila koji se ističe svojom iznimnom kvalitetom, funkcionalnošću i udobnosti. Njegov bezvremenski i istovremeno moderni dizajn karakteriziraju otporni materijali koji ih čine posebno udobnima, palete boja, te raznolik izbor oblika.

 

optotimrayban2500px

U Optici Optotim možete pronaći najveći izbor sunčanih naočala, stoga vjerujemo da će raznolik izbor zadovoljiti svakog kupca.

Posjetite nas u prizemlju tržnog centra Mepas Mall i na našoj facebook stranici  i pronađite modele koji najbolje oslikavaju Vašu osobnost, a u isto vrijeme pratite trendove na potpuno nov i originalan način.

Odaberite svoj Ray Ban model! Prepustite nama brigu o Vašim očima!

 

Vaš OPTOTIM!

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.