Hrabrost ima brojne definicije, a one najčešće uključuju pobjeđivanje vlastitog straha. Za čak trećinu žena iznimna je hrabrost stati na vagu nakon uživanja u hrani tijekom blagdana. Za to će petina njih skupiti hrabrost tek iza 10. siječnja, dok čak trećina odbija znati koliko sada zapravo teže, pišu 24sata.hr.

Koliko je strah od debljanja velik otkriva podatak da je i za trećinu njih on veći nego strah od prekida ljubavnog odnosa – vjerojatno jer na to mogu više utjecati. Iako su se i muškarci udebljali, oni generalno dobitak na kilaži ne gledaju tako dramatično kao njihove bolje polovice.

Drugi ženski strahovi

Manji strah predstavlja im polaganje vozačkog ispita i stanje na tekućem računu, a jedino čega se više boje od vage jest zubar. Tek njih 19,5 posto boji se da će ih kolega vidjeti golu, 19 posto ih strahuje od stanja na tekućem računu nakon šopinga, 12 posto boji se prekida veze, devet posto polaganja vozačkog ispita, a sedam posto brazilske depilacije, potvrdila je studija tvrtke Onken koja je provela istraživanje.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.