Zadnjih godina velike kožne torbe zaslužuju titulu kraljica u svakodnevnoj ženskoj upotrebi. Sve veći dizajni kao da nude sigurnost koju traži sve veći broj žena. Mini torbice ne izostaju, njihovo hit vrijeme slijedi s dolaskom toplijih dana.

Velike klasične torbe

Torbe u koje stanu knjige, rokovnici, mali kišobran, bočica vode, kozmetika i još štošta već nekoliko godina dobri su saveznici mnogih žena. Velike elegantne torbe uspjele su istisnuti srednjoškolske ruksake i već nekoliko godina trend su koji žene počinju nositi u srednjoj školi. Odrastanjem, ljubav uglavnom ostaje, a sadržaj se promijeni.

Najčešće viđene su klasične crne ili smeđe torbe koje se mogu kombinirati na različite kombinacije, bilo s trapericama ili suknjama, na trendi tenisice ili poslovne cipele.

Velike torbe živih boja

Svaki jednostavniji outfit u crnoj, sivoj ili bijeloj boji postaje atraktivniji s upečatljivom bojom torbe. Velike torbe u crvenoj boji odličan su izbor za svaku ženu koja voli jednostavan look, a želi naglasiti svoju ženstvenost. Stilisti napominju da ih možete nositi i na kontrastne kombinacije pri čemu će posebno doći do izražaja.

Kožne torbe u bojama praktične su za dnevni, poslovni ili večernji stil.

Mini vesele torbice

S dolaskom proljeća skidamo masivne predmete sa sebe i volimo laganiju odjeću s dodacima koji vrište da je sunce i ljeto blizu. Uz šarene haljinice odlično se slaže jednobojna kožna mini torbica.

Crvena, siva ili pak klasična crna, boje su koje morate imati jer pristaju na mnogo kombinacija i možete ih nositi svugdje.

Savršene su za žene koje ne vole nositi previše stvari sa sobom i kojima je manje uvijek više.

 

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.