Ivan Pervan, frizer hercegovačkih korijena koji karijeru gradi u Zagrebu, savjetuje našim čitateljicama četiri jednostavne frizure kojima je inspiracija Kendall Jenner.

”2015. godina je što se tiče kose donijela prirodne tonove boja, smeđa (čokolada) smeđa sa (twistom)s dozom zlatnog ili bakrenog refleksa u pramenovima ili cjelokupnoj kosi. Također i dužina kose do ramena sa šiškama te (longbob) ili stepenasti bob (shaggy), a sam oblik frizure prirodan bez nekog posebnog feniranja kose. Samo oblikovanje fenom i nekim dobrim styling proizvodom da se dobije prirodni razbarušen look. Moja osobna inspiracija ove godine je svakako jedan od najpoželjnijih svjetskih modela prekrasna Kendall Jenner ona zrači seksipilom, jednostavnošću i elegancijom”, savjetuje Ivan.

Ivan Pervan svoj rad stiliziranja kose usavršava kao djelatnik u salonu Ruža Essentials u Zagrebu. Ove godine je dobio diplomu za Celebrity Look’s zastupnika Loreal Professionnel te edukacijskog tipa za brend Kerastase koji je top brend u svijetu tako i u regiji.

Ovo su samo neke radne naslovnice u 2015. godini mjesečnih časopisa za koje je zaslužan frizer hercegovačkih korijena.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.