Nakon velikih uspjeha u svijetu kozmetike Tatjana Ivanković se odlučila izabrati zaštitno lice svog studija ljepote ”Akademija Allure”. Tatjana se odlučila se za vrhunskog modela Teu Bošković koja je već poznata po svojim uspješnim kampanjama kod nas, a i u inozemstvu.

Na pitanje kako je došlo do ove suradnje Tatjana je odgovorila: “S Teom sam već surađivala, te znam koliko visoke kvalitete posjeduje kao model. Ja sam željela da to bude na vrhunskoj razini i opredijelila se za najbolje. Tea ima prekrasnu ekspresiju i predivne crte lica, tako da na njoj mogu pokazati što se sve može postići sa šminkom ‘Atelier Paris‘ koju koristim. Zato smo se odlučili da profesionalne fotografije ne budu mnogo retuširane, osim koliko je nužno zbog plakata.

Radili smo sa sjajnim fotografom koji je uhvatio fenomenalne trenutke i dogovorili smo se da fotografije ne budu, kako bismo mi žargonski rekli “plastične”, nego da više pokazu Teinu ljepotu u kombinaciji sa zaista vrhunskim kvalitetom šminke. Naravno radili smo i nokte. Na fotografijama će se vidjeti da ti nokti nisu baš upotrebljivi, ali smo htjeli pokazati neobičan edge dizajn koji se može izvesti gel tehnikom”, rekla je Tatjana. Tatjana kaže kako šminka mnogo utječe na jednu ženu.

10937633_10205507937354659_1982434723_n

“Samo treba paziti da se pravilno koristi, jer kao što svi znamo može stvoriti i kontra efekt od željenog. Zato je važno znati se pravilno našminkati, a da se ne pretjera. Svrha šminke je istaknuti ljepotu, a ne da je izobliči, što se nažalost događa. Ukoliko neke djevojke imaju problem prilikom šminkanja i nemaju osjećaj mogu se prepustiti stručnjaku. Kod nas u studiju uz make up, možete dobiti i savjete što vam najbolje odgovara, a također možete uzeti i privatne sate šminkanja, koju pored edukacija i škola šminkanja ”Akademija Allure” nudi i često organizira.

U razgovoru sa prelijepom Teom upitali smo je kako je ona zadovoljna sa ovom suradnjom s Tatjanom, na što nam je odgovorila:

“Prezadovoljna sam, imali smo super tim, a Tatjana je zaista odradila odličan make up. Radili smo četiri looka i svaki je divan na svoj način. Dobili smo sjajne fotografije i bilo mi je zadovoljstvo surađivati sa Tatjanom i radujem se da ćemo i dalje surađivati na nekim projektima, ali o tome ćemo drugi put razgovarati.”

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.