Specijalizirana akademija modelinga i manekenstva ima za cilj da educira djecu prvenstveno iz oblasti manekenstva i modelinga.

Akademija, u odnosu na mnogobrojne druge škole manekenstva, ne akcentira samo norme i pravila iz područja manekenstva i modelinga, nego i obrazovne metode koje će doprinijeti pravilnom razvoju djece.

Svrha obrazovnih metoda, koje ćemo primjenjivati na Akademiji, je uspostavljanje samopouzdanja i razvoj stepena socijalizacije kod djece. Ovakav pristup radu s djecom implicira i razvoj timskog duha, kao i osjećaja pripadnosti grupi.

Osim pravilnog držanja tijela i hodanja, poziranja i malih tajni manekenskog zanata, polaznici Akademije izučavat će pravila i načela bontona, očuvanju okoliša, zdravim životnim stilovima i sl.

Osnivačice Akademije su uspješne manekenke/modeli s ostvarenom internacionalom karijerom gospođice Tea Bošković i Rea Raspudić, koje ovim putem pozivaju sve zainteresirane osobe uzrasta od 5 do 23 godine da se prijave na Akademiju u Mostaru.

Prijave s osnovnim osobnim podacima i slikom možete slati na e-mail: modnaakademija.leilui@gmail.com i na facebook stranicu: Akademija modelinga i manekenstva Lei.Lui.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.