Sa samo 23 godine Taylor Swift postigla je slavu i otpjevala hitove koji su poznatiji od hitova brojnih njenih kolega.

Sada već izgrađena pjevačica od 27 godina i dalje širi svoj opus i održava zavidnu karijeru. No, to nije jedino na čemu joj zavide žene diljem svijeta. Kako uspjeva zadržati vitku i čvrstu liniju?

Rutina tjelovježbe

Taylor Swift obožava pokretnu traku za trčanje, a trči barem pola sata dnevno nekoliko puta na tjedan. Često ističe kako se svakodnevno znoji, a na taj način izbacuje razne toksine iz tijela. Ona je definitivno jedna od rijetkih na sceni koji nemaju previše masnoća na tijelu, piše Ordinacija.hr.

Naravno, ima puno toga u genima, ali treba i održavati tako divnu liniju. Vjeruje da tjelovježba nije samo za gubitak kilograma i za izgled. Ponajprije vježba kako bi poboljšala svoju izdržljivost na pozornici, ali i u svakodnevnom životu. Nadalje, biti zvijezda, putovati stalno skakati po pozornici zvuči kao san, ali sve je to vrlo stresno. A Taylor objašnjava kako je tjelovježba način da izbacite stres iz sebe te poboljšate samopouzdanje.

Prehrana

Više puta je rekla kako obožava jesti i kuhati. Vjeruje kako svako smanjenje jela dovodi kasnije do prejedanja. Smatra da što više jede može i više vježbati. Izbjegava pića sa šećerom, a pije puno vode kako bi ostala hidrirana. Najviše voli jesti salate, jogurte i razne sendviče. No, vikednom si dopusti i nezdravu hranu poput burgera, keksa i sladoleda. Jer važno je uživati u životu, zar ne?

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.