Ivana Ćorić iz Mostara bila je službena vizažistica nedavno održanog sajma vjenčanja.

”Budući da sam u ovome poslu tek godinu dana, kada sam dobila poziv da budem službeni vizažist 5. Sajma Vjenčanja, bila sam jako sretna i ponosna. Bila mi je velika čast da je glavna organizatorica sajma Dejana Leko u moru šminkera na našim područjima prepoznala moj rad. To je za mene bio veliki ‘zalogaj’ i zaista sam sretna kada vidim da sam posao dobro odradila, te da je urodilo plodom. Veliku pomoć mi je pružila moja kolegica i vizažistica Dejana Gloginjić koja je došla iz Mrkonjića da bi mi pomogla”, rekla je Ivana za Moja.ba.

andrea-zvono-etno-selo6Tijekom make up radionica, koje su održane u sklopu Sajma vjenčanja, Ivana i Dejana su otkrile trikove koji će djevojkama olakšati šminkanje. ” Također, obradovalo me što je došao veliki broj djevojaka da se osobno upoznaju i dogovore termin za šminkanje za svoj veliki dan, odnosno vjenčanje”, dodala je Ivana.

Ivana je šminkala modele za četiri revije koje su održane u 2 dana. Radi se o djevojkama koje su zauzele značajno mjesto u svijetu mode: Vedrana Linardić, Petra Dukić, Mirnesa Šubašić. Ivana ističe kako su navedene prelijepe djevojke s kojima je bio užitak raditi.

B70A7443Osim njih, Ivana je bila zaslužna za make up zaštitnog lica sajma Renate Končić Minee.

”Budući da sam odrasla uz Mineine pjesme bilo mi je veliko zadovoljstvo uljepšati je za njen nastup. Kada vam javna osoba, koja je prošla kroz ruke velikih imena profesionalnih šminkera, kaže da je prezadovoljna, onda možete biti sigurni da ste posao odlično odradili”, rekla nam je Ivana.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.