Odlučni u namjeri da sve relevantne informacije u vezi putovanja i ponuda turističkih agencija iz Bosne i Hercegovine učinimo bližima, pokrenut je portal www.putujmo.ba kao prvi specijalizirani portal za predstavljanje ponuda turističkih agencija iz Bosne i Hercegovine. Zašto gubiti vrijeme od agencije do agencije ili pretraživanjem desetine web portala, kada Vam www.putujmo.ba nudi sve na jednom mjestu.

Portal omogućuje brzo i lako pretraživanje svih aktuelnih ponuda putovanja. Želite rezervirati putovanje? Prilikom pronalaska Vaše idealne ponude za putovanje, dovoljno je da svoje putovanje rezervirajte putem obrasca integriranog u svakoj ponudi.

Budite informirani i pripremite se  na vrijeme! Putujmo.ba Vam nudi i detaljne, stručne opise najtraženijih destinacija. U ovoj rubrici ‘opis destinacija’ imate priliku saznati korisne informacije koje će Vas pripremiti za putovanje, preporuke i detalje o glavnim znamenitostima i atrakcijama, praktične informacije o javnom prijevozu, restoranima, klubovima, shoppingu i još mnogo toga.

Ipak ste se odlučili na individualno putovanje ? Stručni tim portala Putujmo.ba Vam nudi i savjete za Vaša individualna putovanja, sve što trebate da uradite je da nam pišete na info@putujmo.ba , te će se potruditi da Vam pronađeu idealnu ponudu za Vaše individualno putovanje.

11292831_10205542772160662_599545778_n

Ukoliko želite da saznate sve moguće načine i cijene prijevoza ( automobil, autobus, avion, voz, brod ) do željene destinacije na jednom mjestu posjetite rubriku „Od A do B“. Ova rubrika objedinjuje opcije prijevoza za sva putovanja za bilo koju destinaciju na svijetu. Interesantno, zar ne ?

Ukoliko želite biti informirani o svim novim ponudama, nagradnim igrama i iznenađenjima posjetite i Facebook stranicu na https://www.facebook.com/Putujmoba

”Pristupite nam sa povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da to povjerenje i opravdamo”, Putujmo.ba

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.