Jesen je, dakle – sezona je kestena! Savršeni okusi ove šumske delicije su nam trenutno na raspolaganju i to jednostavno ne smijemo propustiti. Kuhani ili pečeni, slani ili slatki, kesteni su uvijek preukusni, pa ako nemate posebnu tavu za kestene, ili bacač plamena u blizini, eto vam zgodan savjet za opuštajuće poslijepodne.

Na pitanje kako peče kestenje, jedna iskusna domaćica nam je rekla da to radi uz televiziju – ona odabere film dok muž peče kestene. Ako vam ta mogućnost ipak nije na raspolaganju iz bilo kojeg od milijun mogućih razloga, evo savjeta kako dobiti najslasnije kestene iz pećnice.Na pitanje kako peče kestenje, jedna iskusna domaćica nam je rekla da to radi uz televiziju – ona odabere film dok muž peče kestene.

Ako vam ta mogućnost ipak nije na raspolaganju iz bilo kojeg od milijun mogućih razloga, evo savjeta kako dobiti najslasnije kestene iz pećnice.

Za početak, ne riskirajte suvišne ozljede tupim noževima i rezanjem kore u križiće ili kružiće, potrebna vam je samo jedna duga linija duž cijelog kestena i to napravljena nazubljenim nožem za kruh!

Zatim ih lijepo ubacite u posudu s hladnom vodom, a za posljednji i najbitniji touch – pogledajte video! Dobar tek!

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.