Hrvatski vaterpolo klub Jadran i Biciklistički klub Neum u subotu 30. svibnja 2015. organizira ”1. Biciklijada Neum” povodom Svjetskog dana sporta.

Ruta biciklističke staze duga je 50 kilometara te će se voziti na relaciji: Neum (parking ispod Hotela Sunce) – Kiševo – Gradac – Prapratnica – Hutovo – Gradac – Moševići – Duži – Neum.

Polazak ove sportske rute predviđen je u 10 sati iz Neuma. Uz sportsku rutu, načinjena je i ruta za djecu i ostale rekreativce koja će se voziti neumskom šetnicom, a polazak te rute je u 11 sati također sa parkinga.

plakat biciklijada neum

 

Po dolasku na cilj biti će priređen zabavni program koji će početi u 11.30 sati. Ova biciklijada ujedno je i prva biciklijada koju će organizirati novonastali Biciklistički klub Neum. Povodom ovog događaja članovi spomenutih klubova u subotu (23. svibnja) čistili su Stari hutovski grad.

Generalni pokrovitelj ovog događaja je Općina Neum, uz sponzore: Hotel Sunce i Pekarnu Adria.

moja.ba je po prvi put pokrovitelj nekog sportskog događaja.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.