U četvrtak 11. veljače Udruga studenata odnosa s javnošću (PRUMO) organizira humanitarnu večer pod nazivom ‘Život za Mateu‘.

Humanitarna večer će se održati u caffe baru Index s početkom u 18 sati, a za ugodnu atmosferu će se pobrinuti Bend ‘Ja i njih dvoje‘.

U sklopu akcije je upriličena i tombola koja se prodaje ispred Filozofskog fakulteta u srijedu i četvrtak, a cijena tombole je 2 KM. Izvlačenje dobitnika će biti na humanitarnoj večeri u caffe baru Index.

Sav prikupljeni prihod ide za pomoć ove akcije.

”Budite jedan od potencijalnih dobitnika vrijednih nagrada. Svi ste dobrodošli!”, poručuju iz udruge PRUMO.

Podsjetimo, dvadesetdevetogodišnja Matea Janković nalazi se u induciranoj komi zbog teške bolesti od koje joj otkazuju pluća. Ukoliko Matei hitno ne bude urađena transplantacija pluća, mladi život će biti izgubljen.

Matea je krajem siječnja hitno prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru zbog dijagnoze “microlithiasis alveolaris Pneumonia interstitialis bill” gdje je priključena na respirator i stavljena u induciranu komu. Matea je ubrzo prebačena u bolnicu Jordanovac u Zagrebu.

Za ovu majku tromjesečnog sina postoji nada, a to je transplantacija na AKG klinici u Beču. Troškovi operacije iznose 30.000 eura, a prijevoza specijalnim avionom navedene klinike (Zagreb – Beč) 8.000 eura.


Priloge možete uplatiti na brojeve žiro računa kod UniCredit Bank. Računi glase na ime supruga Ivan Janković:

Račun za Hrvatsku:
primatelj :Ivan Janković
IBAN :HR3923600003243523401

U zemlji (Bosna i Hercegovina):
BAM: 3381502588024211 – primatelj: Ivan Janković ( za Mateu Janković Stjepana II Kotromanića)

Iz inozemstva:
SWIFT: UNCRBA22
IBAN: BA393381502888025520 –primatelj: Ivan Janković ( za Mateu Janković Stjepana II Kotromanića)

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.