Regionalni Alessandro Team uz pomoć Alessandro Njemačka priredio je originalan show koji je na efektan i jedinstven način prikazao novi color trend Striplac, trajni lak za nokte koji se skida u jednom potezu.

Predstavljena je nova color tehnika trajnog laka za nokte uz specifično i jednostavno odstranjivanje bez odstranjivača laka, koja u potpunosti ispunjava sve zahtjeve suvremene žene.

Alessandro boje, te jednostavna tehnika nanošenja i skidanja Striplaca unosi jednostavnost i moderan stil svakodnevni život svake žene.

“Izuzetno mi je drago biti u Sarajevu, te moći prezentirati Striplac – prvi trajni lak na BiH tržištu i vodeći na svjetskom tržištu. Alessandro misija je ponuditi modernoj ženi veliki izbor koloracija, te brzo i jednostavno nanošenje i skidanje laka za nokte, koji će uz to trajati i do dva tjedna. Striplac je idealno rješenje, a današnja prezentacija je to upravo i pokazala”, izjavila je internacionalna trening koordinatorica i Export Area Manager branda Alessandro Simina Farcasiu.

Tijekom prezentacije prikazana je i praktična primjena Striplaca gdje su svi prisutni mogli vidjeti zašto je Alessandro vodeći brand u njezi i uljepšavanju noktiju i ruku.

Događaju su prisustvovali Nail Artisti iz cijele Bosne i Hercegovine, te Alessandro predstavnici i gosti.

Striplac je u svijetu jedinstveni lak za nokte koji traje mnogo duže od uobičajenog laka za nokte. Jedinstveni lak za nokte koji se ne ljušti i i odstranjuje se u jednom potezu.Striplac se jednostavno odljepi sa nokta kada želiti promjeniti boju laka. To je još uvijek lak za nokte ,a NE folija. Sastoji se od elastične i fleksibilne plastike koja se apsolutno ne ljušti i ne lomi. I nakon što se odljepi sa nokta , prirodni nokat ispod je zdrav i neozlijeđen.

Jednostavno nanesete Striplac kao i svaki drugi lak za nokte i osušite u UV lampi,a zatim nanesete završni,transparentni sjaj.Kao rezultat imate savršeni lak za nokte visokog sjaja i postojanosti i još najbolje od svega je da traje i do dva tjedna.

Kada želite odstraniti Striplac nanesete Peel-Off Aktivator i jednostavno povućete lak kao naljepnicu.Vaš nokat bit će čist i bez oštećenja.

Nježan miris Striplaca učinit će nanošenje još ugodnijim.

Veliki izbor koloracija od jarko crvene,preko Baby Pink pa do tamno ljubičaste i crne nudi rješenje za svakoga.

Striplac je za sve žene koje ne žele modeliranje noktiju sa gelom, ali žele dugotrajan i otporan lak za nokte koji može ukloniti u jednom potezu.

Pamela Andersen zaštitno lice za Striplac u 2013. i Paris Hilton zaštitino lice Striplaca u 2014. povjerile su uređenje svojih noktiju Alessandro timu.

Alessandro International je vodeći svjetski brand za njegu ruku,stopala,te njegu i uljepšavanje noktiju.

Od 1989. godine, Alessandro International plasira proizvode visoke kvalitete, te svakodnevno radi na inovaciji i daljem unapređenju. 1989. godine Alessandro lansira prvi gel za produživanje noktiju bez kiselina i kao takav predstavljao je potpunu novost na svjetskom tržištu.

Od tada pa do danas, SOFT GEL-prvi gel bez kiselina je baza za sve ostale generacije Modelage gelova,koji isključuju bilo kakav rizik za prirodne nokte.

Standardi kompanije su isti danas kao što su bili i tada: Nikada nismo zadovoljni sa dobrim-želimo biti najbolji!

Tokom godina Alessandro International je pored Modelage gelova razvio i niz drugih linija za njegu ruku,stopala ,te njegu prirodnog nokta kao i ekskluzivnu profesionalnu opremu.
Zahvaljujući svome dugogodišnjem iskustvu Alessandro Intenational može se pohvaliti stalno novim proizvodima,inovacijama,te brojnim patentima.

2005. godine osmišljen je Color System 99,koji nudi 99 različitih koloracija lakova i gelova za nokte.

Osim toga stalno prati sve modne trendove,te uvijek koloracije lakova za nokte prilagođava postojećim modnim standardima,a od 1999.godine modne kuće Dior i Dolce&Gabbana prepuštaju uređenje noktiju svojih modela Alessandro timu.

2010. godine La Toya Jackson prezentira Alessandro Dream Cream,kao najskuplju kremu za ruke na svijetu,a 2013. Pamela Andersen prezentira STRIPLAC na sajmu kozmetike u Düsseldorfu, te je ujedno i zaštitno lice Striplac-a za 2013. Paris Hitom 2014. godine prezentira Striplac mobilnu UV lampu.

Ove godine Alessandro Intrenational slavi 25 godina postojanja što ga opet i opet potvrđuje kao stalnog lidera ,koji ženama diljem svijeta nudi visoko kvalitetne proizvode za njegu ruku, stopala,te njegu i uljepšavanje noktiju.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.