”Ne samo da vaše crte lica mogu ponešto reći o vama, nego i vaša frizura može otkriti puno stvari o tebi”, rekao je Jean Haner, stručnjak u čitanju lica. Haner je otkrio što vaša kosa govori o vama na osnovu tri tisuće starog čitanja lica iz kineske medicine.

1. Ako imate crvenu kosu, velike su šanse da ste zabavna osoba, imate dobar smisao za humor i mrzite dosadu. Kada su u pitanju ljubavni odnosi crvenokose mogu biti ”drama queens”, ali i sramežljive osobe koje se boje odbijanja.

2. Osobe s kovrčavom kosom su zabavne i srdačne osobe.
Žene s kovrčavom kosom također su velikodušne i imaju tendenciju postići svoj cilj brže od ostalih. kao što završavaju zadatke, brže od drugih ljudi.

3. Osobe s valovitom kosom koja je gusta i sjajna su inovativni i kreativni. Oni također obično veliku energiju, snažnu snagu volje, jako su emocionalne, trebaju duboku intenzivnu vezu. Ponekad se teže otvaraju drugim i povlače se u sebe. Za osobe s valovitom kosom, jako je bitna sloboda.

4. Gusta kosa znači da imate jaku snagu volje. Ako vam je kosa gusta, vjerojatno imate puno energije i imate vrlo jaku volju, ali to također može značiti da ste tvrdoglavi. Isto tako, ako imate tanku kosu, velike su šanse da ste osjetljiva osoba. Gusta kosa također može značiti da imate manji seksualni nagon.

5. Ako imate ravnu kosu koju uvijek uvijate, to može značiti da želite više zabave u svom životu. Teorija koja stoji iza ovog razmišljanja je da uvijanjem kose vaša kosa postaje odmah zanimljivija, čime vi odmah emitirate više pozitivnih i zabavnih poruka u svijet.

6. Ako imate kovrčavu kosu koju želite ispraviti, to je znak da je vaš život previše kaotičan i da se vjerojatno trebate smiriti. U kineskoj medicini, svi sustavi teže ravnoteži, tako da je temeljna želja u svima da se vrate u ravnotežu. Dakle, peglanjem kose dajete sebi osjećaj smirenosti.

7. Ako imate kosu srednje dužine ”wash and go” stila to znači da ste dobar mislilac. Također, to može značiti i da ste nestrpljiva osoba.

8. Ako imate super kratku frizuru, to najvjerojatnije znači da ne želite puno nereda i buke u životu. To također znači da su ovakve osobe obično manje u kontaktu sa svojim osjećajima.

10. Ako vaša frizura zahtjeva posebno održavanje, to znači da ste samokritični ili ”drama queen”.

11. Žene koje spletu kosu u pletenicu i čija frizura poručuje ”nije me briga kako to izgleda”, imaju tendenciju da se stave drugima na prvom mjestu.

12. Ako ste izabrali da obrijete kosu, postoje velike šanse da ste jako romantični. Biti ćelav je vrlo pozitivna stvar u kineskom čitanju lica. To znači da ste otvoreni za ljubav i da imate veliko srce.

13. Ako imate slojevitu frizura vjerojatno ste perfekcionist.

14. Ako imate uglađeni visoki rep, to znači da imate cilj i da ste orijentirani da ga ostvarite. Ako kosu svežete u obični niski rep, to je znak da ste skloni staviti tuđe potrebe ispred vlastitih.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.