Kozmetičarke zaista vide sve i svašta na radnom mjestu. Kako bi olakšali posao svojoj kozmetičarki, a i sebi evo što trebate učiniti prije odlaska na brazilsku depilaciju.

1. Tuširanje prije zakazanog termina

Tuširanje prije zakazanog termina je obzirna stvar koju trebate uvijek napraviti.

2. Koristite maramice za brzo čišćenje

Svaka kozmetičarka koja drži do svog klijenta prije tretmana će vam ponuditi da se obrišete maramicama. To vam neće oduzeti mnogo vremena, a ukloniti će nečistoće od rublja.

3. Nemojte imati spolni odnos prije zakazanog termina

Prije depilacije jednostavno nije dobro imati seksualni odnos. Također, ne trebate vjerovati i u činjenicu kako se žene prilikom depilacije uzbude.

4. Ne tražite tretman kad imate mjesečnicu

Kozmetičarka vas može odbiti kada imate mjesečnicu iz više razloga. Prvi je razlog što je to bolnije za vas. Kada imate menstruaciju, vaša vagina je osjetljiva što otežava depilaciju. Drugi je taj što vosak tijekom tretmana bude po cijeloj vagini i može se zalijepiti za tampon ako ste ga stavili, što nikako nije dobro.

5. Na kraju, ali ne najmanje važno, budite svjesni koliko su duge dlačice prije zakazanog termina

Dobra je duljina između 6 i 12 milimetara. Ako su dlake prekratke, kozmetičarke vam ne mogu pomoći i ne očekujte da vosak skine i najmanju dlačicu. Ako su vam dlake preduge, kozmetičarka ih može smanjiti, ali budite svjesni da ne mogu učiniti čudo za 30 ili manje minuta.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.