Stanka Zovko, mostarska dizajnerica koja slavi za vodeće ime u svijetu
mode na svom matičnom području pozdravlja publiku s najnovijom
kolekcijom ”Žena sa stavom”.

Modna dizajnerica Stanka Zovko, koja stoji ispred ateljea OZZ moda, zajedno sa svojim krojačkim timom predstavlja nove vizuale za proljeće 2015. Radi se o kolekciji naziva Žena sa stavom, za koju je snimljen modni editoral, a koja je ujedno najava za ovogodišnju modnu priču u ateljeu. U novoj kolekciji prepoznaje se žena koja ne slijedi slijepo modne trendove, s jasnim stavom da ne voli uniformiranost.

”Radili smo na vizualu koji poručuje da svaka žena treba biti okrenuta beskonačnim mogućnostima života. Žena srednjih godina, zaposlena i sa stalnim obavezama svakodnevnice voli funkcionalnost, a da joj je pri tome bitan osjećaj slobode i nesputanosti. Ovu kolekciju će odabrati ženu koja smatra da klasično nije uvijek pravi odabir, rekla je Stanka o najnovijoj kolekciji.

Ideja kampanje protkana je kreacijama s dekonstrukcijom kroja, koja oslobađa pokret. Korištene su tkanine od prirodnih vlakana koje ugađaju koži tijela.

Model kreacije nosi samouvjereno, u pozama koje nisu tipične za predstavljanje Stankinih kolekcija, što se može prepoznati po „hladnoći fotografije“ i pojavom psa Kelly. Ovaj put poruka je jasna, ono što je provjereno, istovremeno je i dosadno.

Kampanju nosi model Maja Krnjić, talentirana mostarka s kojom dizajnerica njeguje dugogodišnje partnerstvo, za koju je fotografije snimio fotograf Emilio Perić. Netipično za dizajnericu je i odabrana lokacija, Narodno pozorište u Mostaru, navodi se u priopćenju.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.