U subotu je u Mostaru na Španjoskom trgu, Musali i u Centru 2 obavljena ulična akcija pod nazivom ‘Bob36 – Izmamimo osmijeh’. Organizatori ove akcije su Lokalni timovi Asocijacija srednjoškolaca u BiH Mostar i Neum.

Dvadesetak su srednjoškolaca u ovoj akciji dijelili balone i slatkiše, te motivacijske ceduljice građanima grada na Neretvi.

”Uz malu financijsku pomoć i naš trud uspjeli smo usrećiti stotinjak građana. Bilo mi je drago usrećivati građane i probuditi ih iz tmurne svakodnevnice”, rekao je suradnik za odnose s medijima Marko Mlikota.

”Bilo je odlično. Uživala sam sudjelujući u akciji ‘Bob36 – Izmamimo osmijeh’. Drago mi je da sam zajedno sa svojim kolegama uspjela izmamiti osmijeh na mnoga zabrinuta lica” izjavila je Matea Marić, članica Upravnog odbora ASuBiH Neum.

Iz Asocijacije poručuju da će se ovakve akcije nastaviti održavati i dalje, priopćeno je iz ASuBiH-a Mostar.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.