Ovogodišnja modna revije donjeg rublja i kupaćih kostima Lisca, koja je najavila modne trendove za proljeće i ljeto 2016., okupila je u portoroškom grand hotelu Bernardin domaće i strane partnere iz više od 30 zemalja. Bio je to pravi gala događaj u kojem su se kolekcije ispreplitale s glazbenim nastupima, retro stylinzi s nadolazećim modnim trendovima.

Nostalgičnim glazbenim izborom Lisca nas je provela kroz šest desetljeća – za najintimniju odjeću brine, naime, još od 1955. i ove godine slavi 60-godišnjicu.

Modnu priču, koju su obilježili elegantni i senzualni modeli rublja i kupaćih kostima, kreirala je kreativna ekipa dizajnerica, pod vodstvom direktorice razvoja u Lisci Dragice Gantar zaslužne za trendove koji donose žive boje i zavodljive krojeve, dok je styling bio povjeren Zoranu Mrvošu.

Uz bok vječitoj crnoj stavile su kraljevski plave, nježne ljubičaste i zelene nijanse. Razigrana kolekcija Cheek by Lisca oduševila je živim, proljetno svježim izborom žute, zelene i cvjetnih boja. A kolekcija kupaćih kostima pastelnom elegancijom, energičnim bojama i cvjetnim uzorcima, kao i jednobojnim glamourom i zavodljivim animalnim motivima u smjelim modelimam koji su na raspolaganju u najrazličitijim kombinacijama, među kojima će svatko naći idealan model za sebe.

Prava modna poslastica bila je ekskluzivna linija rublja Prestige, dizajnirana specijalno za ovu prigodu. Usavršeni krojevi u bijelim, zlatnim i bakrenim nijansama, romantična čipka, vez i kristali obilježja su raskošne, provokativne i senzualne kolekcije kojom je Lisca obilježila 60 godina uspješnog poslovnog puta.

Modnom pistom su šetale poznate slovenske i strane manekenke, među kojima i hrvatska ljepotica Tina Katanić. Modni događaj, začinjen plesnim i glazbenim točkama, koje su nas poput vremeplova odvele u vrijeme Briljantina, Georgea Michaela i Tine Turner, sa zanimanjem su pogledala i brojna poznata lica.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.