”Ne radi se o tome da želiš biti netko drugi. Udobno je u vlastitoj koži, jer to je vaš druh, to je ono što je ispod”.

Ovoje poruka koja se krije iza projekta ‘To je ono što je ispod’. Radi se o video seriji u organizaciji web stranice StyleLikeU. Dok su se razodijevali pred objektivom, modeli su u videu zamoljeni da kažu što misle o istinskoj ljepoti i stilu,.

Glavni model Melanie Gaydos, koja boluje od ectodermalne dispanzije u videu govori otvoreno o predrasudama i diskriminaciji s kojima se suočava u svakodnevnom životu, te kako je važno prihvatiti svoje tijelo i izgled.

”Mi smo zrcala jedni drugima, mislim da mnogo ljudi ima tendenciju projicirati svoje s**nje. Dakle, uvijek imam na umu da ako mi netko kaže nešto loše ili me osudi na neki način, to je zapravo njihov problem i pokazuje kakvi su oni”, kaže Gaydos u isječku, te nastavlja:

”Razmišljala sam kakav bi mi život bio da sam rođena s punom glavom kose i bez rascijepljenog nepca, ali mislim da bi mi bilo dosadno”, kazala je ističući da je zadovoljna sobom i sa svime što je uspjela.

U ovom vrlo snažnom i poučnom video projektu The What’s Underneath Project, govorile su mnoge djevojke, koje su hrabro istupile sa svojim pričama i podijelile ih sa svijetom.

Inspirativne i ohrabrujuće priče djevojaka možete pogledati na StyleLikeU.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.