”Ne znam tko me nazvao kraljicom estrade. Ja bi ovu titulu dodijelila Doris Dragović. Nedavno sam bila na koncertu Doris Dragović i bila je apsolutna kraljica i bila je preslatka. Uživala sam na koncertu kao što uživam na koncertima svih kolega”, rekla je Severina na gostovanju u Širokom Brijegu gdje je održala zanimljiv koncert.

Istaknula je kako su domaćini srdačni i ljubazni i da ništa ne bi bilo moguće bez publike koja je s njom pjevala uglas tijekom cijelog koncerta.

Pjevačica je koncert otvorila pjesmom ”Brad Pitt”, te je nastavila nizati svoje hitove kao što su ”Uzbuna”, ”Italiana”, ”Uno momento” i mnogi drugi. Severina je publici otpjevala i najnoviji singl ”More tuge” koji je nedavno snimila sa Sašom Matićem. Također se zajedno s publikom prisjetila i svojih starih hitova kao što su ”Prijateljice” i ”Dalmatinka”.

Njezin bend je na koncertu otpjevao pjesmu ”Moja Hercegovina” koja je izazvala ovacije publike.

Severina aktivno radi na novom albumu koji će izaći u travnju, a za koji je dosad snimila tri pjesme. Najavila je izlazak dueta s mladim djevojkama koja će biti objavljena sredinom prosinca. Pjevačica će svoju publiku obradovati DVD-om s koncerte turneje ”Dobro došao u klub”.

”Sad smo radili dosta stvari, ono što me najviše raduje je snimanje mjuzikla ”Naša bila štorija”, za koji je glazbu radio Goran Karan , a Neno Ninčević tekst. Tome se jako veselim i mislim da će svi sa sjetom i radošću slušati pjesme”, rekle je pjevačica dodajući kako će se u mjuziklu naći 20 pjesama snimljenih u posljednjih 20 godina.

Pjevačica je nedavno snimila duet sa Sašom Matićem ”More tuge” koji ruše sve rekorde na Youtubeu.

”Pjesme biram po svom senzibilitetu. Nikad nisam robovala formama, što bi sad nešto trebalo ili što je dobro za mene. Sašu sam upoznala prije nekoliko godina, trebali smo raditi na njegovom prošlom albumu, a privukla me njegova toplina, emocija i muzikalnost koja me postoje”, kazala je Seve te dodala da vrlo nepažljivo bira pjesme.

Rekla je kako je ona ”tip balada”, ali kako je ljudi prepoznaju po svemu onome što je veselje. Smatra da je dobar izvođač i misli kako nije pravila razliku između pjesama koje je ona napisala i pjesma koje su joj pisali drugi. ”Apsolutno ne bi postojala bez autora kao što su Goran Bregović, Đorđe Novković, Saša Lošić, Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su radili većinu pjesama za posljednji album”, istaknula je Seve, koja je koncert u Širokom napustila jer je čekao sin Aleksandar.

Severina je na koncertu obukla kratku crnu H&M haljinu s plavim detaljima, te jako jednostavne štikle. Za pjevačicin make up je zadužena Marijana Azinović, dok je za frizuru zadužen Dario Azinović, dvojac iz mostarskog La Bellezza studija.

Na službenoj Facebook stranici pjevačica je danas objavila video na kojem se zahvaljuje svojim fanovima kojih na ovoj društvenoj mreži ima 800.000. Najavila je kako će je obožavatelji uskoro moći pratiti na Instagramu.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.