S krajem 2014. godine koji nam se približava došlo je na red da se objavi i lista najbolje odjevenih Hrvatica koje smo imali prilike viđati na društvenim događanjima u prethodnoj godini.

Ove je sezone lifestyle portal Wall.hr okupio tim modnih stručnjaka kako bi dobio najpošteniju, najstručniju i najobuhvatniju listu najbolje odjevenih dama iz društvenog života Lijepe Naše. U žiriju čiji su članovi dali svoje bodove su bili dizajneri Ivana Popović, Aleksandra Dojčinović, Toni Rico, Marina Lacković i Simone Manojlović, ravnateljica modne škole Profokus i modna kolumnistica – profesorica Branka Vučetić Atletić, modni stilist i kroničar Neven Ciganović, Suzy Josipović Redžepagić – osnivačica Fashion Weeka Zagreb, Sarah Josipović, direktorica Fashion Weeka Zagreb te novinarke i urednice Wall.hr portala – Anamaria Butković, Tea Filipović i Korana Marović.

Ono što je posebno zanimljivo je da su se na listi našle brojne osobe iz javnog, ali i društvenog života poput poznatih arhitektica, menadžerica i odvjetnica. “Drago nam je što konačno donosimo jednu listu najbolje odjevenih gdje je modna struka mogla reći svoje mišljenje i na kojoj su se našle i dame sa stilom koje i nisu toliko zastupljene u medijima”, kažu iz Wall.hr-a.

Metodologija je bila sljedeća: svatko od članova žirija trebao je složiti listu od prvog do desetog mjesta gdje prvo mjesto donosi 10 bodova, a 10. mjesto jedan bod. Bodovi su zbrojeni i 25. Hrvatica s najvećim brojem bodova našlo se na listi. Važno je napomenuti da su članovi žirija glasali totalno raznoliko i da konačna lista ne odražava mišljenje pojedinog člana žirija nego je dobivena ukupnim zbrojem glasova, priopćeno je.

U nastavku pogledajte najopsežniju listu najbolje odjevenih Hrvatica iz javnog i domaćeg života.

· Severina

· Iva Balaban

· Ljupka Gojić Mikić

· Đurđa Tedeschi
· Jadranka Sloković

· Maja Tedeschi

· Marijana Batinić

· Lana Puljić
· Jelena Veljača
· Nina Violić
· Petra Kurtela

· Lejla Filipović

· Vesna Orlovac

· Loredana Bahorić
· Vedrana Ergić
· Izabela Rakonić
· Iva Balent
· Petra Nizetić
· Tatjana Dragović

· Olja Vori
· Nina Badriž
· Ana Petričić Gojanović

· Lana Banely Bara

· Anita Dujić Veljača

· Ana Perduv

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.