Sajam vjenčanja u Hercegovini bogatim programom obilježava mali jubilej. Naime, peti po redu sajam će se održati 14. i 15. ožujka u Etno selu Međugorje i bit će otvoren za sve posjetitelje od 9 do 21 sat.

”Osim samog izlagačkog dijela na Sajmu gdje će se prezentirati svi subjekti koji organiziraju vjenčanja od izlagača vjenčanica, večernjih haljina, svečanih odijela, haljina, fotografa, cvjećarni, dekoracija, zlatarnica, limuzina, cateringa sve ono što je potrebno da bi jedno vjenčanje bilo potpuno, imati ćemo puno popratnih sadržaja. Bit će organizirane dnevne modne revije plus veliku humanitarnu modnu reviju. Zatim ćemo imati ”Hair and make up show”, cvjetne radionice i nagradnu igru za mladence koja se realizira pod pokroviteljstvom BH Telekoma i Konzuma,naših velikih sponzora”, rekla je za Moja.ba Deana Leko organizatorica Sajma vjenčanja.

Poznata voditeljica Tončica Čeljuska koja se odnedavno profilirala kao life coach, održati će u sklopu Sajma jednosatnu radionicu na temu muško ženskih odnosa.

billboard-400x300-final

Pripreme za Sajam su u punom jeku, a kampanja za peti Sajam vjenčanja power by BH Telekom je već snimljena u hotelu Esplanade u Zagrebu. Zaštitno lice ovogodišnjeg sajma je pjevačica Renata Končić Minea koja će na Sajmu nositi reviju, ali i otpjevati nekoliko pjesama. Osim Minee, na Sajmu će biti i Tončica Čeljuska Ana Rucner, poznate voditeljice s OBN televizije, te mnogi drugi.

Kada su u pitanju revije, osim vjenčanica i svečanih haljina, kreacije dizajnerica kao što su Monika Sablić i Kristina Burja će nositi, domaće, ali i manekenke iz Zagreba.

S obzirom da se radi o malom jubileju, pitali smo Deanu kako je došla na ideju organiziranja Sajma vjenčanja u Hercegovini. Rekla je kako je prije svog vjenčanja dobila savjet kako je u Hercegovini, odakle je njezin suprug dobra ponuda vjenčanica. Tražeći vjenčanicu za svoje vjenčanje, pronašla je ideju za organiziranje manifestacije koje postala tradicija u Hercegovini.

”U Hercegovini postoji ravnopravna ponuda svega za vjenčanje u Hercegovini kao i u Zagrebu, dapače mogu slobodno reći još i bolja. Vidjela da ima potencijala u takvoj sredini organizirati sajam i tako sam došla na ideju da organiziramo prvi sajam”, rekla je Deana koja ističe kako je svadbena tradicija dosta jaka u Hercegovini.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.