Nedavno je provedeno istraživanje prema kojemu žene na seks pomisle pet puta dnevno, a većina ih ima seksualne odnose tri puta tjedno. Ipak postoje žene koje nikako ne spadaju u ovu statistiku, te kojima se od pomisli na seks diže kosa na glavi. Donosimo koje žene ne vole seks i izbjegavaju ga u širokom luku.

1. Žene s niskom razinom samopouzdanja

Provedeno je istraživanje u Velikoj Britaniji prema kojemu 52 posto žena odbija seks jer se ne osjeća privlačno. Rezultati ovog istraživanja pokazali su 29 posto žena odbija seks jer misle da su debele, a 13 posto njih vodi ljubav s partnerom samo uz ugašeno svjetlo. Ovo istraživanje također pokazuje kako veliki broj žena stidi pred partnerom problematičnih dijelova, te kako se izbjegavaju probati novu pozu jer se boje da bi im mane u tom položaju došle do izražaja.

2. Žene koje više ne privlači partner

Dosta žena koja su u dužem braku ili vezi se pomiri s monotonijom koja zavlada u njihovom seksualnom životu, te se jednostavno prestanu truditi kada je seks u pitanju. Zbog dosade, ali i istog partnera jednostavno se ne trude da dosegnu zadovoljstvo ili orgazam. Postoje i one žene koje misle kako im nakon dobivene djece jednostavno seks nije potreban i prestaju ga prakticirati.

3. Žene koje su do sada imale nedinamičan seksualni život

Žene koje do sada nisu osjetile seksualno zadovoljstvo od strane svojih partnera jednostavno se s vremenom prestaju truditi i umjesto da promijene partnera one se jednostavno prestanu seksati.

4. Manipulatorice

Postoje žene koje su svjesne činjenice da njihovom partneru dosta znači seks i njime se koriste kako bi ostvarile neke svoje ciljeve. Većina takvih žena ne uživa u seksu, ali ga koriste kao nekom vrstom ucjene, pritiska, kazne prema svom partneru. Ukoliko partner bude dobar prema njima zadovoljiti će ga unatoč tome što ne uživaju u njemu, a ako ne, potruditi će se da mu uskrate to zadovoljstvo.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.