Humanitarna organizacija ”Ruka humanosti” iz Mostara uputila je apel za pomoć obitelji Isenaj iz mostarskog naselja Kočine koja se nalazi u teškoj životnoj situaciji. Ovoj obitelji su najpotrebniji hrana i lijekovi.

“Ruka Humanosti” iz Mostara obišla je već drugi put ovu obitelj. U prvom obilasku odnijeli smo im bogat prehrambeni paket, a u drugom krugu odnijeli smo im namještaj od dvosjeda trosjeda fotelja stolova itd. Naša organizacija i dalje će im pomagati onoliko koliko može zato pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj humanom gestu da ih pomognemo i omogućimo normalan život i bar osnovno što je potrebno da bi mogli opstati”, navedeno je na Facebook stranici humanitarne organizacije ”Ruka humanosti”.

Četvero članova ove obitelji je mentalno oboljelo, pa im je potrebna i adekvatna zdravstvena zaštita. Cijelu životnu situaciju Isenaja dodatno otežava i činjenica da žive u kući koja nije u njihovom vlasništvu i koju će uskoro morati napustiti.

Obitelji od svibnja, otkad je umro otac ove četvero djece, se nalazi na rubu očaja, a pred njima je i neizvjesna zima.

Svaki dan je borba za ovu obitelj koja nema nikakvih prihoda i koja živi od pomoći dobrih ljudi. Pozivamo sve čitatelje da se priključe akciji za pomoć obitelji Isenaj, jer ono što je svima nama malo, njima puno znači.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.