Svatko zna da se stil ne može kupiti, te da on nije pitanje novca. Novac i skupocjene marke robe nisu potrebne, kako biste bili stylish. Dovoljno je imati malo mašte i kreativnosti da biste izgledali savršeno.

Modna blogerica Ana Marić i portal moja.ba Vam donose sedam razloga zašto ne trebate imati puno novaca da bi ste bili stylish.

1. Moderna žena treba znati iskoristiti mogućnost online shopping-a jer se mnogo lijepih i jeftinih stvari može kupiti na stranicama poput Ebay-a i Amazona krenuvši od high street komada do onih vintage poznatih brendova poput Chanel-a i YSL-a. Tu počinje modni san.

2. Kombinacije s nakitom su drugi način kako da izgledate primijećeno. Nakit koji ne mora koštati bogatstvo podiže i najjednostavniji outfit. U obzir dolaze i modni dodaci poput šešira, kapa i šalova.

3. Zbog brze mode definitvno ne trebate trositi brdo novaca. Svoj izbor garderobe možete poprilično dobro izgraditi u H&M-u, Zari na Asosu ili Forever 21.

4. Obratite pozornost i na ljepotu. Prava šminka i frizura također mogu podići vaš stil te prenijeti određenu poruku. Plus nova frizura ili savjetovanje s frizerom o novoj boji vaše kose, puno je jeftinije nego biti rob mode.

5. Zašto postoje krojači? Krojači mogu transformirati bilo koji odjevni predmet da izgleda potpuno drugačije. Ne sviđaju vam se stare široke traperice, krojač ih može pretvoriti u nove culottes hlače koje su itekako trend. Maxi suknja koja vam nikad nije pristajala može postati predivna mini suknja koja se može kombinirati na milijun načina.

6. Dizajnerske etikete vas ne čine modernijim.To je velika i ključna stvar. Najviše stilski osviještene su one osobe koje shvate da ne trebaju davati 500 KM za majicu ili 2000 KM za torbu samo da bi sebe učinili boljim.

7. Ako je svrha vaše kupovine stvari koje svi drugi imaju ili žele samo da bi pokazali koliko ste potrošili je poprilično besmisleno. Umjesto toga tražite stvari koje vam se istinski sviđaju, koje možete priuštiti i koje izgledaju sjajno na vama. Možda necete dobiti tisuću lajkova na Instagramu,ali bar ćete biti svoji.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.