Pupa Milano jedan je od talijanskih kozmetičkih brandova, vodećih u svijetu ljepote i simbol talijanskog stila. Proteklih nekoliko godina, dame u BiH su bile u potrazi za Pupom na našem tržištu, no sve donedavno, bilo ju je nemoguće nabaviti u BiH.

Na radost svih dama, ljubiteljica talijanskog stila, dizajna i vrhunske kvalitetne kozmetike, od sada je Pupa Milano redovita, dostupna i prisutna u BiH!!!

Veličanstvena promocija ponovnog lansiranja PUPA MILANO u BiH održana je u parfumeriji CM Cosmetic Market u ulici Maršala Tita u Sarajevu u srijedu 18.11.2015. uz nazočnost mnogobrojnih uzvanika i novinara. U svijet PUPA MILANO make–up čarolije, prisutne je uveo Federico Lucci, internacionalni službeni PUPA MILANO make–up artist.

Gospodin Lucci je predstavio nove, inovativne, trendi Pupa Milano proizvode, a dame su imale priliku isprobati Pupa Milano make–up. Lansiranje je proslavljeno svečanom tortom i zdravicom uz pjenušac.

Pupa Milano je drugo ime za kreativnost, dizajn, inovacije, modu, ljepotu. Pupa Milano su boje, emocije, istraživanja, najnovije tehnologije i kvalitet.Sveobuhvatan brand koji je osvojio srca žena svih generacija zahvaljujući otvorenosti i pozitivnom stavu prema inovacijama.Crvena boja je identifikacijski kod Pupe Milano i odraz njene duše. Crvena poput strasti i energije.Crvena je simbol smjelosti i izazova u pronalasku novih načina ljepote.

Ako je kozmetika luksuz, Pupa Milano je luksuz koji svaka žena sebi može priuštiti!

Pupa Milano priča na italijanskom, ali razmišlja globalno. Vrhunski brand koji prikazuje autentične italijanske vrijednosti kroz proizvode koji su dizajnirani, osmišljeni i proizvedeni u Italiji. Pupa Milano je ikona italijanskog stila i kvaliteta -„Made in Italy“ i zastupljena je u 67 država širom svijeta.

Pupa Milano je brend posvećen ljepoti žene, globalnoj ljepoti koja čini svaku ženu samopopuzdanom, svaki dan. To je make – up izbor mladih djevojaka, koje preferiraju kreativne Pupa Milano make–up setove, uz koje odrastu i postanu samosvjesne žene, koje koriste Pupa proizvode, čija raznolikost pokriva cijelu paletu zahtjeva moderne žene.

Pupa Milano od 2009.g. podržava i pomaže Urgentni centar za žene u Anabahu u Afganistanu, koji se brine i pruža medicinsku pomoć, ženama i njihovim bebama u cijeloj Panshir dolini.

Pupa Milano kroz godine:

– 1974. godine – osnivanje kompanije u Milanu
– 1975. godine – lansiran prvi Pupa make–up set, koji ubrzo postaje poznat diljem svijeta
– 1979. godine – lansiranje cijele palete Pupa make–up proizvoda, za lice, oči, usne i ruke. Crvena boja postaje „zaštitni znak“ i čini Pupu jedinstvenom i prepoznatljivom
– 1991. godine – prvi Pupa parfem: Fiorilu
– 1998. godine – prvi veliki svjetski uspjeh Pupa parfema sa prepoznatljivom bočicom sa čepom u obliku cvijeta: The Tulip
– 2003. godine – prva linija Pupa proizvoda za kupanje: Miss Milkie i uzbudljivo slatkasti mirisi
– 2007. godine – prva linija Pupa skincare proizvoda, koji su danas među najtraženijim diljem svijeta
– 2008. godine – prvi Pupa proizvod za njegu tijela, koji je i danas lider u svojoj kategoriji: Krema za oblikovanje grudi
– 2013. godine – lansirana linija skincare multifunkcionalnih proizvoda – potpuna inovacija u skin care proizvodima
– 2015. godine – Pupa Milano dostupna svim ženama u BiH!

Federico Lucci je službeni PUPA MILANO Internacionalni trener i make–up artist. Već dugi niz godina Federico radi kao make–up artist za razne renomirane brendove i kuće – kao što je RAI (talijanska nacionalna televizija), te svjetski poznate brendove Roberto Cavalli, Lancome, Yves Saint Laurent. Posljednjih nekoliko godina Federico je odabrao Pupa Milano za svoju make–up kreativnost i prvi put njegove vještine imaju čast isprobati dame u BiH.

Za sada Pupa Milano u BiH možete pronaći u objektima CM Cosmetic Market u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Vitezu, te parfumerijama Saphirre Babić Trade u Sarajevu i G&S Bijeljina, no Pupa Milano ide i dalje i vrlo brzo doći i u Vaš grad i Vašu omiljenu parfumeriju!
Vjerujemo da ljepota leži unutar svake žene.Mi samo pomažemo da ta ljepota zasija u punom sjaju!

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.