U četvrtak je u Mostaru u caffe baru ”Iguana sa sto lica” održana proslava, a i simbolično otvaranje akademije Lei.Lui koju su osnovale Tea Bošković i Rea Raspudić.
Specijalizirana akademija modelinga i manekenstva Lei.Lui ima za cilj educirati djecu prvenstveno iz oblasti manekenstva i modelinga.

”Rea i ja imamo bogato inozemno iskustvo u modelingu i mankenstvu i želimo ga prenijeti mladim ljudima. Želimo ih približiti tom poslu”, rekla je za Moja.ba Tea Bošković koja je dodala kako je ovakav vid akademije novi u gradu Mostaru.

Tea kaže kako će svi polaznici Akademije dobiti tromjesečni plan i program po kojem će graditi svoju karijeru manekenka, ali i sebe kao osobe.

”Osim što će kandidati učiti korake iz manekenstva i modelinga puno je drugih bitnih faktora na kojima će raditi. Uz nas će raditi na samopouzdanju, svom tijelu, dobiti će plan i program prehrane. Također će raditi na bontonu, a i dobivat će savjete kako se pravilno našminkati”, rekla je Tea.

Rea je rekla kako je prezadovoljna odazivom na casting za Akademiju koji se održao nedavno. Također je dodala da su modeli podijeljeni u dvije dobne grupe od 5 do 15 godina, i od 15 do 23. godine.

Na svečanosti početka rada okupio se veliki broj prijatelja i polaznika akademiji, a da sve prođe na nivou, pobrinulo se osoblje caffea Iguana.

Više fotografije s proslave možete pogledati ovdje, dok više detalja o Akademiji možete saznati na njihovoj Facebook stranici.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.