Pred nama je najiščekivaniji 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom gdje će vodeći BH dizajneri i noviteti BH modne scene u tri večeri predstaviti svoje nove kolekcije.

Nivea BH Fashion Week Sarajevo svečano otvara Daliborka Kiš Juzbaša, BH modni dizajner, koja živi i radi u Valensiji (Španjoslska), i koja će predstaviti autorsku kolekciju Nina Collection by DADA ART DESIGN. Svoje kolekcije predstaviti će Marina Kosorić, Amina Hasanbegović, Marko Feher, Blanka Zgonjanin, Svjetlana Vuković Ceca, Aida Vrabac, Nađa Berberović, Delila Viteškić, Alma Musliović, Jelena shop, Džemila Dilberović, Ivica Skoko i dr. Mlade dizajnerske snage predstavljat će pobjednice ovogodišnjeg natječaja Perwoll New Generation 2015, Lucija Vrcić i Maja Sabljić, koje su  osmislile styling za vizual za 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, priopćeno je.

NAJAVA 35 NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO

Kao specijalni gosti najavljuje se dolazak ekipe Fashion TV kao i gost renomirani modni dizajner Tolga Cam iz Turske. Deichmann nam je i ovoga puta spremio pregršt različitih modela udobne i moderne obuće, čija je revija također na programu 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo. Deichmannova kolekcija za žene ispunjena je moćnim potpeticama i upečatljivim potplatama, a sadrži i modele niskih čizmica, mokasinki i čizmica na vezanje koji se savršeno kombiniraju s zimskim odjevnim komadima te tako slave profinjenost i klasiku. Do početka održavanja najuzbudljivijeg izdanja najprestižnijeg modnog događaja u državi, 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo ostalo je nekoliko dana.

”Izuzetno mi je drago da će posjetitelji manifestacije moći uživati u čak 20-tak modnih revija. Kao i svake godine, najveći akcent je na BH modnim dizajnerima. Ovaj modni projekt održava se već 35-tu sezonu, tradicionalno i kontinuirano 18-tu godinu za redom te predstavlja najznačajniji modni događaj grada Sarajeva, vodeću modnu manifestaciju u regiji i prepoznatljiv brand na prostorima BiH i regije na kojem svoje novitete predstavljaju dizaneri iz cijele Bosne i Hercegovine”, rekla  je Stela Zubak J., manager modne agencije koja je izvršni producent modnog događaja 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo.

MURADIJA HAMZAGIC WORLD TOP MODEL CRNE GORE 2015

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.