Počele su prijave za ovogodišnji 20-ti jubilarni izbor Miss BIH za Miss Svijeta.

”Lijepa si, pametna, svestrana, talentirana i samouvjerena – prijavi se, natječi se, budi sigurna u sebe i pobjedi!”, poručuju organizatori izbora.

Izbor Miss BiH za Miss Svijeta pružit će priliku svim zainteresiranim da pokažu svoje kvalitete, ali i da nauče mnogo toga. Nude upoznavanje djevojaka iz cijele Bosne i Hercegovine, sklopanje novih prijateljstva i poznanstva i putovanja.

”Titulu Miss Bosne i Hercegovine ne čine samo nagrade sponzora, editorijali i naslovnice magazina i intervjui pred kamerama. Važnije od svega je ponosno predstavljanje svoje zemlje na najznačajnijem svjetskom izboru koje okuplja oko 180 zemalja svijeta, koje u satelitskom prijenosu izbora “Miss Svijeta” prenosi preko 300 Tv stanica, i ima blizu 3 milijarde gledatelja, što predstavlja rekordnu gledanost u svijetu”, poručuju organizatori.

Sve zainteresirane djevojke mogu poslati prijavu u inbox na Facebook Direkcija Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta nakon čega slijedi poziv za casting i kantonalna/regionalna natjecanja.

Neki datumi prednatjecanja već su poznati pa tako ovom prilikom organizatori najavljuju da će se izbor za Miss Posavske županije za 2015 godinu održati 22. svibnja 2015 godine u City Center In Orašje s početkom u 20:00 sati dok će se izbor za Miss Tuzlanskog kantona održati 24. svibnja 2015 godine u Etna Tržni centar Gračanica s početkom u 19:30 sati.
Direkcija Miss BiH za Miss Svijeta – “Ljepota sa svrhom”, u svom predznaku ove godine nosi naziv “Bolje obrazovanje – bolja BiH”. Ovogodišnji partner u projektu je ”Europski Univerzitet Brčko Distrikt” koji nudi besplatno školovanje za sve građane BiH, priopćeno je.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.